Počele prijave za drugi Belgrade Venture Forum - dolaze Intel Capital i EBRD

Na Startup Meetupu koji je upravo održan u beogradskom Domu omladine,  ekskluzivno je najavljeno održavanje i početak prijava za drugi Belgrade Venture Forum. Radi se o najvećem regionalnom investicionom forumu posvećenom finansiranju startup preduzeća i razvoju preduzetništva i ekonomije znanja, koji organizuje Sebian Venture Network (Seven) po drugi put za redom. Na BgVF forumu, koji

Jovana Milićević
08/10/2013

Na Startup Meetupu koji je upravo održan u beogradskom Domu omladine,  ekskluzivno je najavljeno održavanje i početak prijava za drugi Belgrade Venture Forum.

Radi se o najvećem regionalnom investicionom forumu posvećenom finansiranju startup preduzeća i razvoju preduzetništva i ekonomije znanja, koji organizuje Sebian Venture Network (Seven) po drugi put za redom.

Na BgVF forumu, koji će biti organizovan u Beogradu, prisustvovaće preko 30 investitora, među kojima i predstavnici Intel Capital (investicione jedinice proizvođača čipova Intel), EBRD Venture Capital Facility, World Entrepreneurship Forum, Meta Grupa, The Founders Institute, Xevin Investments, DealMarket i dr.

Fondovi i pojedinci koji će biti registrovani kao investitori raspolažu sa ukupnim investicionim portfoliom od preko 2 milijarde evra.

U okviru foruma biće organizovano veliko takmičenje 40 inovativnih preduzeća i timova, čije će projekte ocenjivati žiriji sastavljeni od investitora. Sve kompanije koje se prijave do 4. novembra biće pregledane od strane nezavisnog investicionog žirija, a 40 najboljih biće pozvano da se predstavi na Belgrade Venture Forumu 2013. Njihovim predstavnicima učešće na Belgrade Venture Forumu je potpuno besplatno.

Prijave su počele upravo sada. Registrujte se i dodatno informišite na ovom linku.

Miloš Došen iz Serbian Venture Networka kaže za Startit da je za startape, osim prilike da dođu do investicija, ključna stvar koju sa ovakvih događaja ponesu iskustvo, umrežavanje i šansa za razgovor i savete od investitora koji im u daljem radu mogu pomoći da svoje ideje usmere na pravi način.

Belgrade Venture Forum biće organizovan 19. i 20. novembra 2013. godine u hotelu Metropol Palace u Beogradu.

Jovana Milićević

Objavio/la članak.

utorak, 8. Oktobar, 2013.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

milan

petak, 15. Novembar, 2013.

Da li je dozvoljeno prisustvo publike pomenutim prezentacijama?