Pobednička B2B strategija uz pomoć brendinga: Marketing okrenut ljudima — meetup u novosadskom Startit Centru

Marketing meetup će biti održan u četvrtak, 14. marta, od 18 časova.

Jelena Voćkić - 8. Mart, 2019.

U četvrtak, 14. marta, u Startit Centru Novi Sad će biti održan meetup na kojem će biti reči o tome kako da se uz pomoć brendinga kreira pobednička B2B (business to business) marketing strategija. Predavač Nemanja Živković će na ovom meetupu pričati o marketingu koji je okrenut ljudima.

Učesnici meetupa dobiće odgovore na sledeća pitanja:

Kome je namenjen meetup?

Predavanje je namenjeno svima koji su zainteresovani za temu, bez obzira da li su B2B ili B2C (business to consumer).

Predavač

Nemanja Živković za sebe kaže da je marketar koji svoje početke veže za aktivizam kroz civilno društvo. Radio je na svetskom tržištu u različitim nišama, od automobilske industrije do e-commerce-a, sa malim, srednjim i velikim kompanijama. Karijeru je započeo u marketinškoj agenciji sa sedištem u Kanadi, gde je za 13 meseci stigao do pozicije generalnog menadžera.

Kao svoje uspehe ističe to što je dugogodišnje klijente doveo na prvo mesto Google Search i Google Maps listinga, kao i to što su njegovi članci čitani više od 40.000 puta. Organizator je najvećih internacionalnih kampova u Srbiji i osnivač CilimTecha, IT zajednice u Pirotu. Trenutno radi kao direktor operacija u DEFAULT Designu, gde operativno vodi sve procese i bavi se konverzijama, marketing automatizacijom, lead generationom i website personalizacijom.

Prijava

Meetup ‚‚Pobednička B2B strategija uz pomoć brandinga” biće održan 14. marta (četvrtak) u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2) od 18 časova. Učešće na radionici je besplatno, ali je prijava putem ovog linka obavezna.