Planiranje i postavljanje ciljeva i ključnih rezultata — meetup u Startit Centru Subotica

Događaj će se održati u četvrtak, 10. maja.

Željko Crnjaković - 4. Maj, 2018.

Plan je osnova svakog projekta i uspeha. Međutim, svako od nas je bar nekada sebi postavio pitanja: Da li je i koliko planiranje potrebno? Koliko čvrsto se treba držati postavljenih planova, a koliko ih menjati? Kako planirati rad po sistemu „ciljeva i ključnih rezultata”? I kako na ovaj način postaviti sistem rada?

Predvanje koje će se 10. maja održati u Startit Centru Subotica treba da ponudi odgovore na ova pitanja i to kroz OKR-ove (Objectives and Key results), što je sistem koji, između ostalih, koristi i Google.

Događaj je namenjen ljudima koji su pokrenuli ili pokreću svoj biznis, kao i ljudima iz firmi koje bi htele da uvedu/unaprede sistem planiranja po principu„ciljeva i ključnih rezultata”.

O predavaču

Branimir Gajić je suosnivač Infostuda, preduzetnik, putnik i gurman koji trči polumaratone. Još od srednje škole se bavi raznim poslovima — učestvovao je u izdavanju novina, prodavao telefone i kompjutersku opremu, probao i propao sa štamparijom i kafematima, izgradio uspešnu karijeru u bankarstvu i dao otkaz da bi se posvetio Infostudu.

Prijave

Događaj je zakazan za 10. maj u 18 časova, u Startit Centru Subotica, Korzo 1 na drugom spratu. Prisustvo je besplatno, uz prijavu na sledećem linku.