Pirates on Shore — nemački investitori na beogradskom FON-u 23. maja

Na FON-u se ovog vikenda održava još jedan startap događaj na kome će vam se predstaviti i investitori iz nemačkog Point Nine Capitala, Day One Capitala i poznatog Hub:rauma — organizatori su PHP Srbija i Elab.

Stefan Vujović
20/05/2015

U subotu, 23. maja na Fakultetu organizacionih nauka (FON) u sali B009 sa početkom u 18h održaće se Pirates on Shore Belgrade.

Pirates on Shore je turneja u okviru koje će se od februara do juna ove godine obići preko 45 evropskih gradova gde će spajati poznate i priznate internacionalne investitore sa lokalnim zajednicama. U Beogradu će domaćini biti PHP Srbija i Katedra za elektronsko poslovanje (Elab).

Ovo je ujedno prilika da se domaća startap scena poveže sa internacionalnim investitorima i mentorima, kao i prilika za pitčevanje ideja investitorima.

Timovi koji budu predstavili svoje ideje pred investitorskim žirijem imaće priliku da se kvalifikuju za Pirates Summit 2015 koji se održava ovog septembra u Kelnu.

Ulaz na ovaj događaj je besplatan ali je prijava obavezna. 

Prijava za startape: http://goo.gl/forms/GHfw0L7nm5 

Prijava za prisustvo: https://posbelgrade.eventbrite.co.uk

Agenda

*Intro from Pirate Summit
*Intro from Elab
*Intro from PHP Serbia
*Fireside Chat with:
– Luka Sucic (hub:raum Krakow)
– Stephane Gantchev (LAUNCHub)
– Mathias Ockenfels (Point Nine Capital)
– Janos Pereczes & Eva Rez (Day One Capital)
Fiedler Capital
– Chris Kobylecki (Innovation Nest)
– Till Ohrmann (Pirate Summit)

*Startup Pitch Competition
*Networking

Pored šanse za sticanje informacija o mogućnostima investiranja, ovo može biti dobra prilika za one koji žele da čuju mišljenje o svojoj ideji od ljudi sa značajnim iskustvom iz oblasti inovacija i preduzetništva.

Stefan Vujović

Objavio/la članak.

sreda, 20. Maj, 2015.

IT Industrija

🔥 Najčitanije