Pioneers događaj i ove godine u Beogradu: Augmented Reality i pičevi domaćih startapa

28. aprila u 18h održaće se beogradski Pioneers Unplugged, gde će se pričati o ARu, a jedan domaći startap osvojiće i besplatnu kartu za Pioneers Festival.

Ivan Kovačević
17/04/2015

Lokalni događaj jedne od najvećih startap manifestacija u Evropi, Pioneers Festivala u Beču po drugi put se organizuje u Beogradu u saradnji sa SEE ICT/Startitom.

Na beogradskom događaju deo programa posvetićemo “pojačanoj” (augmentative) realnosti — zbog čega je zanimljiva, šta možemo očekivati u budućnosti i kako se grade proizvodi. Pored toga, domaći startapi dobiće priliku da se predstave stručnom žiriju i osvoje ulaznicu za ovaj festival, koja u slobodnoj prodaji košta i do 1.000€.

Aleksandar Žderić, direktor marketinga u Dunav Netu govoriće o iskustvima ove kompanije, jedne od retkih domaćih predstavnika u svetu ARa. Ideja predavanja je da se približi pojam same pojačane realnosti, ali i kako graditi proizvod u tom smeru. Aleksandar će preći sledeće teme:

Osvoji kartu za Pioneers Festival

Pioneers Festival će se ove godine održati 29. i 30. maja, a kartu za ovaj događaj mogu obezbediti domaći startapi koji se predstave na beogradskom Pioneers Unpluggedu. Osim karte, za domaće timove biće korisno vežbanje prezentacije i pre svega korisne povratne informacije koje dobiju od žirija.

Pioneers Festival je vodeće mesto koje okuplja sve relevantne aktere u startap zajednici centralne Evrope (a i šire). Mesto je okupljanja velikog broja investitora, još više startapa i organizacija koje podržavaju preduzetništvo. Dobra je prilika za networking, kao i za dobijanje uvida u najnovije aktivnosti, predavanja i ličnosti na startap mapi Evrope.

Prijave za pič vrše se na ovom linku.

Događaj besplatan — Prijave otvorene

Za one koji žele da prisustvuju događaju, sve što je potrebno je popuniti prijavu i pojaviti se 28. aprila u 18h u Domu omladine Beograda. Vidimo se :)

Ivan Kovačević

Objavio/la članak.

petak, 17. April, 2015.

IT Industrija

🔥 Najčitanije