Kod zlata vredan: osnove PHP-a i (dobrog) programiranja ovog četvrtka u Inđiji

Naučite zašto dobar kod zlata vredi — četvratak, od 19č u Startit Centru Inđija

Ovog četvrtka sa početkom od 19č u Startit Centru Inđija će se održati predavanje na temu PHP-a koje će voditi Milan Popović.

Milan je PHP Developer, osnivač Udruženja PHP Srbija i koorganizator Laravel Belgrade meetupa. Voli da uči i da deli svoje znanje i iskustvo sa kolegama, a o predstojećem predavanju je rekao sledeće:

Hteli mi to da priznamo ili ne, ali činjenica je da je većina koda sa kojim se susrećemo nezadovoljavajućeg kvaliteta. Zašto je to tako? Kako dolazimo do toga da programeri pišu loš kod? Kako pisati dovoljno dobar kod? Na predavanju ćete saznati kako sve to prevazići i pisati kod koji je dugoročno lako održiv, spreman za unapređenje i implementaciju novih funkcionalnosti

Pridružite nam se u četvrtak, učešće je besplatno samo se prijavite putem forme:

Predstavljamo poslodavca
tradecore-75-1.png

TradeCore

Everything your brokerage needs in one place.

Svakog dana se na svetskom finansijskom tržištu obavi ogroman broj transakcija. Međutim, većina brokera i dalje radi na zastarelim i neadekvatnim sistemima - naša misija je da to promenimo. TradeCore kreira (stvara) proizvode koji brokerima olakšavaju upravljanje klijentima, dajući im centralizovan sistem sa intuitivnim i modernim interface-om.

Jelena Vesin

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu