Besplatni kurs PHP-a u Startit Centru Inđija — Prijave otvorene do četvrtka

Na kursu koji je namenjen apsolutnim početnicima ćete naučiti osnove programiranja u PHP jeziku.

U Startit Centru Inđija će se u toku oktobra održati besplatan PHP kurs uz podršku Ministarstva omladine i sporta. Pozivamo sve koji žele da nauče da programiraju u PHP programskom jeziku da se prijave.

Uslovi za učešće na kursu:

Tražimo kandidate koji:

 • su u prilici da prisustvuju baš svakom času koji se organizuje
 • znaju da koristite računar, i imaju računar koji će donositi i raditi na njemu
 • imaju osnovno znanje engleskog jezika
 • mogu da odvoje 10 sati tokom svake od četiri nedelje trajanja kursa za domaće zadatke i vežbanje
 • će uvažavati rad na času, predavače i druge polaznike
 • će kao zalog priložiti 5.000 dinara; zalog se vraća svima koji prisustvuju svim terminima i koji rade domaće zadatke

Dodatak: zalog je jedini način koji imamo kojim možemo da osiguramo primanje samo ozbiljnih polaznika. U slučaju da polaznik prekrši dogovor o redovnosti i posvećenosti, zalog neće biti vraćen, ali ni zadržan od strane naše organizacije; biće uplaćen u vaše ime Domu za decu i omladinu Moša Pijade. Sva prava i obaveze organizatora i polaznika se definišu ugovorom. Do sada na prethodna dva kursa koja smo organizovali niko nije ostao bez zaloga, svedočanstva možete videti i u komentarima na ovom linku

Kurs počinje 15. oktobra i traje četiri nedelje, jedan tročas nedeljno. Prvo predavanje je zakazano za 9 časova u subotu, dok će ostali termini biti naknadno dogovoreni sa polaznicima.

Kurs će voditi Nedeljko Damnjanović. Nedeljko je već kao student započeo rad sa PHP-om, koristeći ga na svojim prvim komercijalnim projektima. Nakon fakulteta stiče ozbiljnije iskustvo radeći kao Java programer na kompleksnijim projektima inostranih klijenata, među kojima i za KNVB (Holandski fudbalski savez). Nakon dve godine rada sa Javom, Nedeljko se ponovo usmerava ka PHP-u, ovaj put kroz sve popularniji Laravel framework. Prepoznavši potencijale razvoja u ovom području, uz želju da dalje usavršava svoje veštine, poslednje tri godine radi kao PHP programer, uglavnom na inostranim projektima, ali i na poduhvatima domaćih kompanija, od kojih izdvaja MeridianBet.

Prijave su otvorene do 13. oktobra i možete se prijaviti koristeći formu ispod. Tokom 14. oktobra ćemo obaviti selekciju i obavestiti vas da li ste primljeni.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Jelena Vesin

 • Tuesday, 11. October 2016.

  Postovani, zna li se u kojim terminima su predavanja (precizno ili okvirno)? Srdacan pozdrav

 • Wednesday, 12. October 2016.

  Cao Lazare, kurs ce biti subotom od 9h pre podne.

 • Wednesday, 12. October 2016.

  Da li mora da se ima predznanje iz HTML i CSS i da li je preduslov da sam nezaposlena?

 • Thursday, 13. October 2016.

  Cao Marina, jedini preduslov je da se ima osnovno poznavanje rada na računaru.

 • Šta ti je na umu?
  Dodaj komentar · Pravila diskusije

 • Unesite termine za pretragu