Besplatni kurs PHP-a u Startit Centru Inđija — Prijave otvorene do četvrtka

Na kursu koji je namenjen apsolutnim početnicima ćete naučiti osnove programiranja u PHP jeziku.

Jelena Vesin - 10. Oktobar, 2016.

U Startit Centru Inđija će se u toku oktobra održati besplatan PHP kurs uz podršku Ministarstva omladine i sporta. Pozivamo sve koji žele da nauče da programiraju u PHP programskom jeziku da se prijave.

Uslovi za učešće na kursu:

Tražimo kandidate koji:

Dodatak: zalog je jedini način koji imamo kojim možemo da osiguramo primanje samo ozbiljnih polaznika. U slučaju da polaznik prekrši dogovor o redovnosti i posvećenosti, zalog neće biti vraćen, ali ni zadržan od strane naše organizacije; biće uplaćen u vaše ime Domu za decu i omladinu Moša Pijade. Sva prava i obaveze organizatora i polaznika se definišu ugovorom. Do sada na prethodna dva kursa koja smo organizovali niko nije ostao bez zaloga, svedočanstva možete videti i u komentarima na ovom linku

Kurs počinje 15. oktobra i traje četiri nedelje, jedan tročas nedeljno. Prvo predavanje je zakazano za 9 časova u subotu, dok će ostali termini biti naknadno dogovoreni sa polaznicima.

Kurs će voditi Nedeljko Damnjanović. Nedeljko je već kao student započeo rad sa PHP-om, koristeći ga na svojim prvim komercijalnim projektima. Nakon fakulteta stiče ozbiljnije iskustvo radeći kao Java programer na kompleksnijim projektima inostranih klijenata, među kojima i za KNVB (Holandski fudbalski savez). Nakon dve godine rada sa Javom, Nedeljko se ponovo usmerava ka PHP-u, ovaj put kroz sve popularniji Laravel framework. Prepoznavši potencijale razvoja u ovom području, uz želju da dalje usavršava svoje veštine, poslednje tri godine radi kao PHP programer, uglavnom na inostranim projektima, ali i na poduhvatima domaćih kompanija, od kojih izdvaja MeridianBet.

Prijave su otvorene do 13. oktobra i možete se prijaviti koristeći formu ispod. Tokom 14. oktobra ćemo obaviti selekciju i obavestiti vas da li ste primljeni.