Petnaesti Agile Humans Lean Coffee Meetup u Startit Centru Beograd

Meetup će biti održan u četvrtak, 3. oktobra sa početkom u 18 i 30 časova.

U četvrtak, 3. oktobra, u beogradskom Startit Centru sa početkom u 18 i 30, biće održan interaktivni meetup u Open Space formatu.

Open Space je jedan od najmoćnijih formata za otvorenu saradnju kako bi se došlo do odgovora za kojima ljudi tragaju. Ne postoje zacrtane teme za koje se zainteresovani prijavljuju unapred, već se agenda pravi na licu mesta. Postoji samo jedna široko shvaćena okvirna tema.

O predavaču

Fasilitator okupljanja biće Jasmina Nikolić, član međunarodnih agilnih udruženja koja sertifikuju trenere i profesionalce — Skram alijanse i Agilne alijanse. Jasmina je među prvima u Srbiji počela da izučava i da se edukuje u sferi agilnog menadžmenta i da se bavi agilnim transformacijama preduzeća. Na univerzitetu La Salje u Barseloni predaje Agilnu kulturu na redovnim master studijama, a na Filološkom fakultetu u Beogradu je radila na obučavanju agilnih timova.

Prijava

Meetup se održava 3. oktobra sa početkom u 18:30 časovau prostorijama Startit Centru Beograd (Savska 5). Učešće je besplatno, ali je potrebno prijaviti se putem forme.

Predstavljamo poslodavca
admin-ajax.php-3-1-1.png

Quantox

Tim iz cele Srbije.

Quantox je posvećen tim IT stručnjaka sa više od decenije iskustva u proizvodnji web i mobilnih aplikacija za klijente iz preko 15 zemalja širom sveta. Veoma samouvereno kreiramo apsolutno svaku vrstu digitalnog proizvoda, od desktop i mobilnih aplikacija, do uređaja za virtuelnu realnost.

Uroš Nedeljković

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu