Petnaesti Agile Humans Lean Coffee Meetup u Startit Centru Beograd

Meetup će biti održan u četvrtak, 3. oktobra sa početkom u 18 i 30 časova.

U četvrtak, 3. oktobra, u beogradskom Startit Centru sa početkom u 18 i 30, biće održan interaktivni meetup u Open Space formatu.

Open Space je jedan od najmoćnijih formata za otvorenu saradnju kako bi se došlo do odgovora za kojima ljudi tragaju. Ne postoje zacrtane teme za koje se zainteresovani prijavljuju unapred, već se agenda pravi na licu mesta. Postoji samo jedna široko shvaćena okvirna tema.

O predavaču

Fasilitator okupljanja biće Jasmina Nikolić, član međunarodnih agilnih udruženja koja sertifikuju trenere i profesionalce — Skram alijanse i Agilne alijanse. Jasmina je među prvima u Srbiji počela da izučava i da se edukuje u sferi agilnog menadžmenta i da se bavi agilnim transformacijama preduzeća. Na univerzitetu La Salje u Barseloni predaje Agilnu kulturu na redovnim master studijama, a na Filološkom fakultetu u Beogradu je radila na obučavanju agilnih timova.

Prijava

Meetup se održava 3. oktobra sa početkom u 18:30 časovau prostorijama Startit Centru Beograd (Savska 5). Učešće je besplatno, ali je potrebno prijaviti se putem forme.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Uroš Nedeljković

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu