Panel diskusija sa Kejtlin Gilum i osnivačima domaćih IT zajednica

Panel će biti održan 19. juna sa početkom u 18 časova.

Danica Kovač - 13. Jun, 2018.

Sledećeg utorka, 19. juna, u beogradskom Startit Centru zajedno sa Kejtlin Gilum iz Meetup HQ u Njujorku i predstavnicima lokalnih zajednica (WordPress, QA, R Ladies, Heapspace) pokrećemo diskusiju o značaju IT zajednica, načinima organizovanja tih zajednica i najboljim praksama na lokalnom i globalnom nivou.

Ako ste deo zajednice ili želite da pokrenete svoju, ovo je prilika da čujete više o community menadžmentu i dobijete odgovore na sledeća pitanja:

Panelisti

Moderatorka na panelu biće Kejtlin Gilum, community menadžment ekspertkinja sa višegodišnjim iskustvom u radu sa zajednicama.

Učesnici panela će biti:

Milan Ivanović, jedan od organizatora WordPress zajednice koja je jedna od najdinamičnijih ne samo u Beogradu, već i širom Srbije.
dr Tatjana Kecojević, profesorka i osnivačica R Ladies Manchester koja od kraja prošle godine razvija R Ladies zajednicu u Beogradu.
Veljko Jovančić, jedan od osnivača QA zajednice koja, iako je pokrenuta relativno skoro, predstavlja jednu od najaktivnijih i najinovativnijih zajednica.
Jovana Tomić  je organizatorka Heapspace zajednice, koja aktivno organizije događaje na temu tehnologije i preduzetništva još od 2004. godine

Nakon samog panela, sledi druženje, gde će prisutni moći u neformalnom okruženju da razgovaraju i podele iskustva sa učesnicima i moderatorkom panela.

Prijave

Panel će biti održan 19. juna sa početkom od 18h u Startit Centru Beograd (Savska 5). Prisustvo na događaju je besplatno, ali svoj dolazak treba da prijavite preko sledeće forme.