Pametni gradovi i ko tu potpisuje ček — meetup o finansijskom aspektu pametnih gradova ovog četvrtka u Beogradu

Događaj će biti održan 11. oktobra u 18 časova.

Tanja Marin - 9. Oktobar, 2018.

U Garage Labu će ovog četvrtka, 11. oktobra, u 18 časova biti održano predavanje na temu ‚‚Pametni gradovi i ko tu potpisuje ček”. O finansijskom aspektu pametnih gradova govoriće Kristina Jazinka Nikolić iz kompanije Strawberry energy.

Digitalizacija i digitalna transformacija nezaustavljivo menjaju našu svakodnevnicu. Kako nastaju pametni gradovi, kako transformisati i tehnološki podržati gradove i njihove otvorene javne površine, koji poslovni modeli daju rezultate u ovoj oblasti samo su neke od tema koje će ovo predavanje obuhvatiti.

Nakon predavanja biće predstavljena rešenja takmičenja #INNOVATE, koje je održano u okviru programa Code.Innovate.Connect, u saradnji sa kompanijom SAP i organizacijom Zavod Ypsilon. Takmičari će prezentovati svoje biznis ideje za pametne gradove, pametna sela i pametnu upotrebu sportskih podataka, a najbolji tim će dobiti put u Sloveniju na veliko regionalno finale projekta.

Prijava

Predavanje ‚‚Pametni gradovi i ko tu potpisuje ček” će biti održano 11. oktobra u 18 časova u Garage Labu. Ulaz na događaj je besplatan, ali je prijava putem ove forme neophodna.