Otvoreni poziv za mentore i mentorke na programu Osnaživanje preduzetnica u agrikulturi

Prijave su otvorene do 31. maja u ponoć.

Nevenka Rangelov
12/05/2023

Ove godine se po prvi put u Srbiji održava program EWA (Empowering Women in Agrifood), u organizaciji Evropskog instituta za inovacije i tehnologiju u oblasti hrane (EIT Food) i Startita. Deset preduzetnica će tokom perioda od 6 meseci raditi sa mentorima i pohađati obuke, a na kraju programa će najbolje od njih dobiti grantove u iznosima od 10.000 i 5.000 evra.

Otvoren je poziv za mentorke i mentore koji bi želeli da se uključe u realizaciju programa, i pruže podršku izabranim preduzetnicama. Tražimo profesionalce sa iskustvom u prodaji, marketingu, vođenju biznisa kao i u ishrani i poljoprivredi (ne morate imati iskustvo u svim nabrojanim oblastima).

Očekivanje od mentora je da izdvoje do 1,5h nedeljno na usmeravanje i mentorisanje preduzetnice sa kojom će biti povezani na uvodnom događaju programa.

Mentori dobijaju pristup evropskoj mreži EWA programa koja okuplja 500+ preduzetnica i profesionalaca, kao i pristup mreži EIT Food-a koju čine kompanije, univerziteti, instituti i nevladine organizacije u poljoprivredno-prehrambenoj industriji iz cele Evrope. Takođe, mentori mogu očekivati pokrivene troškove puta i smeštaja za sve projektom predviđene aktivnosti i događaje u kojima žele da učestvuju.

Prijava

Prijave za mentore su otvorene do 31. maja u ponoć. Formular za prijavu možete preuzeti na linku, a popunjenu prijavu šaljete na mejl: [email protected].

Ukoliko imate bilo kakva pitanja u vezi sa programom ili mentorskom ulogom, možete nam se obratiti na mejl [email protected].

Nevenka Rangelov

Objavio/la članak.

petak, 12. Maj, 2023.

IT Industrija

🔥 Najčitanije