Otvoreni događaj Startap Akademije u Domu Omladine – pridružite nam se!

Čini se da u poslednje vreme svaki dan imamo priliku da pročitamo nešto novo o Startap Akademiji i uspesima timova koji su prošli kroz ovaj program. Pre nekoliko nedelja smo najavili treću generaciju i otvorili prijave za kandidate, a ubrzo zatim je stigla i vest o Elevenovoj investiciji u Cyber City, diplomcima druge generacije Startap Akademije.

Nova potvrda da se u domaćoj zajednici i na samoj Akademiji radi kako treba stigla je jutros iz San Franciska, gde se na bini Techcrunch Distrupta predstavio FishingBooker, još jedan alumni Startap Akademije.

Uspesi akademaca (osim što nas čine ponosnim :)) nam daju i savršen šlagvort da vas pozovemo na veliki otvoreni događaj i najavu treće generacije Startap Akademije, koji će se održati u sredu, 17. septembra u 18h, u sali Amerikana Doma Omladine. Ovo je idealna prilika za sve vas koji razmišljate o upisivanju Startap Akademije a još uvek imate određene nedoumice i pitanja koja se tiču samog programa. Na događaju ćete imati priliku da se upoznate i družite sa alumnijima prve dve generacije Startap Akademije, kao i mnogim od mentora, predavača i investitora okupljenim oko programa.

Na bini će svoja iskustva i znanje podeliti:

Takođe, imaćete priliku i da čujete par reči o ovogodišnjem programu i od mene, a uskoro bi trebalo da dobijemo potvrdu o učešću još gostiju. Za sve apdejte, kao i uvek, pratite Startit i već poznate kanale na društvenim mrežama.

Prošlogodišnje iskustvo nas je naučilo da sala Amerikana zna da bude premala da primi sve zainteresovane, pa vas molim da potvrdite svoje učešće popunjavanjem sledeće forme. Vidimo se sledeće srede u 18h!

Loading…

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Alex Čović

 • Thursday, 11. September 2014.

  (y)
  Bacite nam u FB grupu Startap akademije link na FB dogadjaj (ako nije napravljen, napravite) pa da sirimo dalje pozive
  Pozz

 • Friday, 12. September 2014.

  Naravno Siniša :)

 • Šta ti je na umu?
  Dodaj komentar · Pravila diskusije

 • Unesite termine za pretragu