Vienna Startup paket je jednomesečni program podrške startapima iz celog sveta sa ciljem da omogući startapima da iskuse bečki startap ekosistem i da plasiraju svoje proizvode na ovom tržištu.

Vienna Startup paket je program podrške koji startapima pruža priliku da razvijaju svoje ideje i proizvode u Beču i istraže koje su im mogućnosti na austrijskom i evropskom tržištu. Priliku da učestvuje u programu će imati 10 startapa, a oni će u toku četiri nedelje imati individualne trening sesije tokom kojih će raditi na razvoju ideja sa poslovne strane.

U paket je između ostalog uključena i besplatna povratna avionska karta, smeštaj, mesto za rad i pristup mreži partnera i članova bečkog startap ekosistema.

Vienna Startup Package program je inicijativa Bečke poslovne agencije (Vienna Business Agency). Više detalja o ovom programu je dostupno na zvaničnom sajtu i u ovim smernicama.

Prijave

Vienna Startup Package program će biti održan od 1. do 29. maja 2020. godine u Beču. Svi zainteresovani startapi se za učešće u ovom programu mogu prijaviti do 31. januara putem ovog formulara.