Otvorene prijave za treći PowerUp! izazov — prilika za domaće startape da osvoje do 50.000 evra

Pobednik srpskog izdanja PowerUp! izazova će se u Krakovu boriti za vrednu novčanu nagradu, zajedno sa pobednicima iz drugih zemalja centralne i istočne Evrope.

Treći put pruža se prilika domaćim startapima, skejlapima i malim i srednjim biznisima da se predstave investitorima, publici i industrijskim akterima na domaćem izdanju PowerUp! izazova koje će se održati 27. aprila u Beogradu, na koje se možete prijaviti putem ovog linka do četvrtka, 5. marta. Poziv je otvoren za timove koji razvijaju rešenja u sferi energije, cleantech-a, mobility-a, pametnih gradova i povezanih oblasti i koji će imati priliku da svoj biznis predstave tokom četvorominutnog pitch-a.

Kao priprema za sam izazov, 23. i 24. aprila će se održati bootcamp sa domaćim i stranim mentorima koji će pomoći timovima da unaprede svoju prezentaciju i javni nastup.

Pobednik domaćeg takmičenja osvaja mesto na globalnom PowerUp! izazovu u Krakovu gde će se boriti za novčanu nagradu u iznosu do 50.000 evra, pred publikom koju će činiti predstavnici najvećih evropskih energetskih kompanija i investitora. 

Pobednik na prošlogodišnjem domaćem finalu, firma SmartCat iz Novog Sada, koja razvija softver za optimizaciju sistema za grejanje i hlađenje u velikim poslovnim zgradama je imala priliku da se predstavi na velikom finalu PowerUp! takmičenja u Krakovu.

Power Up takmičenje je sjajno iskustvo koje je prevazišlo naša očekivanja u svakom smislu. Učesnici već na lokalnom nivou takmičenja imaju priliku pre svega da validiraju svoje poslovne ideje, a kasnije ih čeka intenzivan trening, ozbiljan rad na prezentacijama, sjajno druženje i izuzetna prilika za ušešće na InnoEnergy investicionim programima.

Ovogodišnji PowerUp! se kao i prethodnih godina dešava u organizaciji InnoEnergy-a, koji je deo Evropskog instituta za inovacije i tehnologiju posvećen unapređivanju i inovacijama u energetskom sektoru i Startita kao predstavnika InnoEnergy-a u Srbiji.

PowerUp! Izazov je od ove godine više od samog takmičenja, i predstavlja „ulaznicu” za saradnju sa InnoEnergy-em kroz neke od ostalih programa iz njihovog portfolija i ulazak u njihov investicioni pipeline. Svi timovi koji se prijave za PowerUp! uključujući i one koji ne budu izabrani za predstavljanje na samom takmičenju, dobiće priliku da, u zavisnosti od zrelosti, kroz različite programe ostvare saradnju sa InnoEnergy-em. 

Kome je PowerUp! Challenge namenjen?

Namenjen je svim startapima, skejlapima i SMEovima koji posluju u sferi energije, cleantech-a, mobility-a, pametnih gradova i povezanih oblasti. 

Kako se prijaviti?

Za PowerUp! Challenge 2020 se pomožete prijaviti putem ovog linka, a prijave su otvorene do 5. marta. Za pitanja i više informacija možete nam se javiti putem mejla na preduzetnistvo@startit.rs

Predstavljamo poslodavca
logo-8-1.png

PRODYNA

Teamgeist! Be part of the team that turns brilliant ideas into brilliant software.

PRODYNA is an innovative IT consultancy specialized on the topic of digital business. We consult companies through the processes of business transformation, and develop the custom software applications and systems.

Aleksandar Arnaut

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu