Otvorene prijave za treći PowerUp! izazov — prilika za domaće startape da osvoje do 50.000 evra

Pobednik srpskog izdanja PowerUp! izazova će se u Krakovu boriti za vrednu novčanu nagradu, zajedno sa pobednicima iz drugih zemalja centralne i istočne Evrope.

Treći put pruža se prilika domaćim startapima, skejlapima i malim i srednjim biznisima da se predstave investitorima, publici i industrijskim akterima na domaćem izdanju PowerUp! izazova koje će se održati 27. aprila u Beogradu, na koje se možete prijaviti putem ovog linka do utorka, 10. marta. Poziv je otvoren za timove koji razvijaju rešenja u sferi energije, cleantech-a, mobility-a, pametnih gradova i povezanih oblasti i koji će imati priliku da svoj biznis predstave tokom četvorominutnog pitch-a.

Kao priprema za sam izazov, 23. i 24. aprila će se održati bootcamp sa domaćim i stranim mentorima koji će pomoći timovima da unaprede svoju prezentaciju i javni nastup.

Pobednik domaćeg takmičenja osvaja 10.000$ kredita za Amazonove AWS servise, kao i mesto na globalnom PowerUp! izazovu u Krakovu gde će se boriti za novčanu nagradu u iznosu do 50.000 evra, plus dodatnih 100.000 dolara kredita AWS Activate program and Business support koje obezbeđuje Amazon koji je partner ovogodišnjeg PowerUp izazova, kao i 50.000 evra od od strane SpeedUp grupe, pred publikom koju će činiti predstavnici najvećih evropskih energetskih kompanija i investitora. 

Pobednik na prošlogodišnjem domaćem finalu, firma SmartCat iz Novog Sada, koja razvija softver za optimizaciju sistema za grejanje i hlađenje u velikim poslovnim zgradama je imala priliku da se predstavi na velikom finalu PowerUp! takmičenja u Krakovu.

Power Up takmičenje je sjajno iskustvo koje je prevazišlo naša očekivanja u svakom smislu. Učesnici već na lokalnom nivou takmičenja imaju priliku pre svega da validiraju svoje poslovne ideje, a kasnije ih čeka intenzivan trening, ozbiljan rad na prezentacijama, sjajno druženje i izuzetna prilika za ušešće na InnoEnergy investicionim programima.

Ovogodišnji PowerUp! se kao i prethodnih godina dešava u organizaciji InnoEnergy-a, koji je deo Evropskog instituta za inovacije i tehnologiju posvećen unapređivanju i inovacijama u energetskom sektoru i Startita kao predstavnika InnoEnergy-a u Srbiji.

PowerUp! Izazov je od ove godine više od samog takmičenja, i predstavlja „ulaznicu” za saradnju sa InnoEnergy-em kroz neke od ostalih programa iz njihovog portfolija i ulazak u njihov investicioni pipeline. Svi timovi koji se prijave za PowerUp! uključujući i one koji ne budu izabrani za predstavljanje na samom takmičenju, dobiće priliku da, u zavisnosti od zrelosti, kroz različite programe ostvare saradnju sa InnoEnergy-em. 

Kome je PowerUp! Challenge namenjen?

Namenjen je svim startapima, skejlapima i SMEovima koji posluju u sferi energije, cleantech-a, mobility-a, pametnih gradova i povezanih oblasti. 

Kako se prijaviti?

Za PowerUp! Challenge 2020 se pomožete prijaviti putem ovog linka, a prijave su otvorene do 10. marta. Za pitanja i više informacija možete nam se javiti putem mejla na preduzetnistvo@startit.rs

Predstavljamo poslodavca
MDCS-logo-1-1.png

Microsoft Development Center Serbia (MDCS)

We believe in people

Microsoft’s mission is to empower every person and organization on the planet to achieve more. This is what inspires us to learn and grow every day. MDCS is created with a mission to take an active part in conception of novel Microsoft technologies by hiring unique local talent from Serbia and to contribute components to some of Microsoft’s premiere and most innovative products. MDCS is becoming widely recognized across Microsoft as a center of excellence for the Big Data and Machine Learning based solutions.

Aleksandar Arnaut

Unesite termine za pretragu