Otvorene prijave za startape za Demo Day i mogućnost učešća na programu razvoja Startap Put Uspeha

Prijave za startape su otvorene do 2. decembra.

Tanja Marin - 22. Novembar, 2019.

Startap Put Uspeha, tromesečni program koji ima za cilj da pomogne startapima da izađu na tržište Sjedinjenih Američkih Država, će biti održan od januara do aprila 2020. godine. Svoje mesto u ovom akcelereatorskom programu startapi i startap timovi mogu obezbediti učešćem na Demo Day-u 4. i 5. decembra u Impact Hubu.

Prvog dana Demo day-a startapi će upoznati investitore, dobiti stručnu podršku ljudi iz startap ekosistema i raditi na predstavljanju svojih biznis planova, ideja i rešenja (engl. pitch). Najboljih deset timova će dobiti priliku da pred investitorima i biznis anđelima prezentuju svoje pitch-eve drugog dana manifestacije.

Startap Put Uspeha je program kroz koji će učesnici raditi na praćenju i planiranju rasta kroz onlajn i oflajn mentorstvo, a biće im omogućen i pristup bazi znanja, učešće na radionicama i predavanjima, zatim da steknu liderske veštine za uspešan startap, da nauče da grade odnos sa korisnicima ili klijentima, kao i da kontinuirano rade na unapređenju pitch-a. Osim toga kroz program će startapi imati priliku da se umreže sa mentorima, biznis anđelima i investitorima iz SAD-a i Evrope.

Program Startap Put Uspeha organizuje Impact Hub Beograd u saradnji sa Asocijacijom industrije video igara Srbije (SGA) i kompanijama PWC i Telekom Srbija.

Kome je namenjen program?

U programu mogu da učestvuju digital media startapi i startap timovi u kojima su i muškarci i žene donosioci odluka. Startapi bi trebalo da imaju imaju kupce i korisnike iz Srbije i regiona i da razvijaju modele prihodovanja, da su identifikovali međunarodno targetirano tržište i da primenjuju tehnologiju za razvoj proizvoda koji su usmereni ka tržištu. Takođe, startap timovi koji žele da učestvuju u ovom programu potrebno je da imaju biznis developera, softver developera i digitalnog marketara, da imaju viziju da osvajaju globalno tržište primenjujući tehnologiju za plemenit cilj, kao i da imaju razvijen MVP, odnosno MMP i da su dobili prvi grant ili investiciju.

Prijave

Demo dani programa Startap put uspeha će biti održani 4. i 5. decembra u beogradskom Impact Hub-u. Zainteresovani startapi se za učešće u ovom programu mogu prijaviti putem ove forme. Rok za prijavu ističe 2. decembra.