Otvorene prijave za startape za Demo Day i mogućnost učešća na programu razvoja Startap Put Uspeha

Prijave za startape su otvorene do 2. decembra.
Startap kurs za srednjoškolce

Startap Put Uspeha, tromesečni program koji ima za cilj da pomogne startapima da izađu na tržište Sjedinjenih Američkih Država, će biti održan od januara do aprila 2020. godine. Svoje mesto u ovom akcelereatorskom programu startapi i startap timovi mogu obezbediti učešćem na Demo Day-u 4. i 5. decembra u Impact Hubu.

Prvog dana Demo day-a startapi će upoznati investitore, dobiti stručnu podršku ljudi iz startap ekosistema i raditi na predstavljanju svojih biznis planova, ideja i rešenja (engl. pitch). Najboljih deset timova će dobiti priliku da pred investitorima i biznis anđelima prezentuju svoje pitch-eve drugog dana manifestacije.

Startap Put Uspeha je program kroz koji će učesnici raditi na praćenju i planiranju rasta kroz onlajn i oflajn mentorstvo, a biće im omogućen i pristup bazi znanja, učešće na radionicama i predavanjima, zatim da steknu liderske veštine za uspešan startap, da nauče da grade odnos sa korisnicima ili klijentima, kao i da kontinuirano rade na unapređenju pitch-a. Osim toga kroz program će startapi imati priliku da se umreže sa mentorima, biznis anđelima i investitorima iz SAD-a i Evrope.

Program Startap Put Uspeha organizuje Impact Hub Beograd u saradnji sa Asocijacijom industrije video igara Srbije (SGA) i kompanijama PWC i Telekom Srbija.

Kome je namenjen program?

U programu mogu da učestvuju digital media startapi i startap timovi u kojima su i muškarci i žene donosioci odluka. Startapi bi trebalo da imaju imaju kupce i korisnike iz Srbije i regiona i da razvijaju modele prihodovanja, da su identifikovali međunarodno targetirano tržište i da primenjuju tehnologiju za razvoj proizvoda koji su usmereni ka tržištu. Takođe, startap timovi koji žele da učestvuju u ovom programu potrebno je da imaju biznis developera, softver developera i digitalnog marketara, da imaju viziju da osvajaju globalno tržište primenjujući tehnologiju za plemenit cilj, kao i da imaju razvijen MVP, odnosno MMP i da su dobili prvi grant ili investiciju.

Prijave

Demo dani programa Startap put uspeha će biti održani 4. i 5. decembra u beogradskom Impact Hub-u. Zainteresovani startapi se za učešće u ovom programu mogu prijaviti putem ove forme. Rok za prijavu ističe 2. decembra.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Tanja Marin

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu