Otvorene prijave za Startap akcelerator Francusko-srpske privredne komore namenjen startapima u ranoj fazi

I ove godine će biti odabrano do tri startapa ili tima koje će u narednih godinu dana, besplatno, kroz mentorske sesije savetovati direktori kompanija članica Upravnog odbora CCIFS.

Francusko-srpska privredna komora (CCIFS) raspisala je konkurs za treći po redu Startap akcelerator namenjen startapima u ranoj fazi. Na konkurs za ovaj program mogu se prijaviti svi startapi koji su osnovani pre najviše godinu dana u Srbiji, kao i timovi do tri osobe, od kojih je najviše jedan strani državljanin. Konkurs je otvoren za projekte iz svih industrija, s tim što je neophodno da oni na neki način koriste digitalne tehnologije i po mogućstvu budu orijentisani na globalno tržište.

I ove godine će biti odabrano do tri startapa ili tima koje će u narednih godinu dana, besplatno, kroz mentorske sesije savetovati direktori kompanija članica Upravnog odbora CCIFS, kako bi im preneli svoja znanja i iskustva u oblastima kao što su marketing, pravo i finajsije i povezali ih sa potencijalnim klijentima. Odabrani startapi će učešćem na akceleratoru osvojiti i besplatno članstvo u Komori na period od godinu dana i time uvećavaju svoju vidljivost, steći veći broj partnera i proširiti mrežu kontakata.

Komora je do sada dva puta realizovala ovaj program, prošle godine kada su putem konkursa primljena dva startapa Super Bake, inicijativa socijalnog preduzetništva gde penzionerke, odnosno bake, pripremaju domaće kolače, i Between, sistem za brzo i jednostavno finansiranje faktura malih i srednjih preduzeća. Startap Akcelerator organizovan je i 2017. godine kada su korisnici ovog programa bili startapi Car:Go, mobilna aplikacija za naručivanje auto-prevoza i PetGuards, onlajn platforma za čuvanje kućnih ljubimaca.

Svi zainteresovani timovi mogu se prijaviti popunjavanjem i slanjem formulara sa sajta Komore do 25. januara 2020. godine.

Predstavljamo poslodavca
MDCS-logo-1-1.png

Microsoft Development Center Serbia (MDCS)

We believe in people

Microsoft’s mission is to empower every person and organization on the planet to achieve more. This is what inspires us to learn and grow every day. MDCS is created with a mission to take an active part in conception of novel Microsoft technologies by hiring unique local talent from Serbia and to contribute components to some of Microsoft’s premiere and most innovative products. MDCS is becoming widely recognized across Microsoft as a center of excellence for the Big Data and Machine Learning based solutions.

Marija Milutinović

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu