Otvorene prijave za šesti SICEF Hakaton, studentsko takmičenje u kreiranju aplikacija

Takmičari se za učešće na hakatonu mogu prijaviti do 1. novembra.

Šesti po redu SICEF Hakaton biće održan od 8. do 10. novembra na Elektronskom fakultetu u Nišu i Startap centru u Nišu. Na dvadesetčetvoročasovnom takmičenju u programiranju će učestvovati osam timova od po četiri člana, a pravo učešća imaju domaći i strani studenti ili diplomci starosti do 29 godina.

Tema hakatona biće poznata neposredno pred sam početak takmičenja, a zadatak svakog tima je da osmisli aplikaciju u lično izabranoj tehnologiji, koja odgovara zadatoj temi i predstavi je stručnom žiriju. Žiri će činiti profesori Elektronskog fakulteta i predstavnici kompanija koje učestvuju u organizaciji hakatona, a za prva tri plasirana tima su obezbeđene vredne nagrade.

Na hakatonu takmičarima je osim interneta i dodatnih monitara, obezbeđena hrana tokom celog trajanja takmičenja, kao i soba za zabavu.

Glavni organizator Hakatona — SICEF (Studentski Inovacioni centar Elektronskog fakulteta u Nišu) je organizacija koja je formirana da bi doprinela studiranju i usavršavanju studenata tehničkih fakulteta i popularizovala struku inženjera. Sa istim ciljem organizuju i ovo takmičenje u saradnji sa kompanijama Better Collective, Nignite, Horisen, Jola Europe, Singi i RCMT Srbija.

Više detalja o takmičenju dostupno je na sajtu SICEF Hakatona.

Prijave

SICEF Hakaton će biti održan od 8. do 10. novembra na Elektronskom fakultetu u Nišu i u niškom Startap centru. Svi zainteresovani studenti se za učešće mogu prijaviti do 1. novembra popunjavanjem ovog formulara.

Potrebno je da prijave zadovolje kriterijume žirija, nakon čega će kandidatima biti javljeno da li su izabrani da se takmiče na šestom po redu hakatonu.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Tanja Marin

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu