Otvorene prijave za pitch takmičenje na Future is Remote konferenciji

Prva nagrada na takmičenju iznosi 5.000€, a svi dobitnici će imati na raspolaganju i mentorsku podršku.

Startit
28/02/2023

Native Teams otvorio je prijave za pitch takmičenje na Future is Remote konferenciji koja se održava 13. marta u prostorijama pozorišta „Duško Radović” od 10 sati.

Kako se navodi, glavni cilj konferencije je otvaranje razgovora o startap ekosistemu u Srbiji, kao i prilika za druženje i informisanje o načinima zapošljavanja internacionalnih timova i frilensera u startapima.

Konferencija je međunarodnog karaktera, sa većim brojem stranih izlagača i učesnika iz startap ekosistema, biznisa ali i investiranja, kao što su Stevica Kuharski (Fil Rouge Capital), Nikola Mehandžić (Payoneer), Petar Tsachev (LAUNCHub Ventures) i drugi.

Druga važna odlika konferencije je pitch takmičenje, na kom će startapi dobiti priliku da predstave svoje ideje i osvoje nagrade.

Naime, deset odabranih startapa imaće priliku da izvedu pitch pred stručnim žirijem, a pobednici će dobiti novčanu nagradu i priliku da pored novčane nagrade, dobiju mentorstvo i podršku kako bi razvili svoje ideje.

Prva nagrada iznosi 5.000€, dok drugo i treće mesto dobijaju po tri, odnosno dve hiljade evra, a svi startapi-pobednici imaće na raspolaganju mentorsku podršku.

Prijave za startape otvorene su do 3. marta u ponoć, putem ovog linka. Više informacija o uslovima prijave, procesu i drugim detaljima može se naći u uslovima javnog poziva

Startit

Objavio/la članak.

utorak, 28. Februar, 2023.

IT Industrija

🔥 Najčitanije