Otvorene prijave za lokalno Seedstars World takmičenje startapa

Lokalno takmičenje će biti održano 1. i 2. juna, a rok za prijavu startapa je 26. maj u ponoć.

Tanja Marin - 9. Maj, 2019.

Seedstars World takmičenje, koje ima za cilj finansiranje i razvoj startapa, otvorilo je poziv za lokalno Seedstars takmičenje koje će biti održano 1. i 2. juna u Novom Sadu, a startapi se mogu prijaviti do 26. maja u ponoć.

Seedstars Novi Sad dvodnevno takmičenje čine dve celine — Bootcamp i Pitch Competition. Posle prvobitnog procesa selekcije prijavljenih startapa, dvadeset timova će biti pozvano da učestvuje u trening delu programa koji će voditi Seedstars tim, kao i lokalni i regionalni mentori. Nakon intenzivnog rada sa mentorima najboljih osam timova preduzetnika će dobiti priliku da predstavi svoj proizvod pred žirijem i da se sa ostalima nadmeće za naziv najboljeg seed startapa u lokalnim okvirima. Ovih osam timova će biti nagrađeno i jednomesečnim besplatnim učešćem u Seedstarsovom Investment Readiness programu.

Pobednički startap će učestvovati na Regionalnom Summitu, a dobiće i priliku da se izbori za učešće u tromesečnom Growth Online programu, kao i na Global Seedstars Summitu. Na Global Seedstars Summitu startapi će moći da osvoje do 500.000 dolara kapitalnih investicija.

Više detalja o takmičenju i programu dostupno je ovde.

Uslovi za učešće

Startapi koji žele da se prijave za učešće na ovom takmičenju moraju da imaju MVP (Minimum Viable Product), da do sada nisu dobili više od 500.000 dolara investicija, kao i da su skalabilni ili da imaju potencijal da budu skalabilni.

Prijava

Seedstars Novi Sad Bootcamp i Pitch takmičenje će biti održano 1. i 2. juna na Univerzitetu u Novom Sadu. Svi zainteresovani startapi se za učešće mogu prijaviti putem sledećeg linka. Svi oni koji žele da prisustvuju Pitch takmičenju i drugom danu programa svoje besplatno mesto mogu rezervisati ovde.