Otvorene prijave za Hipkon Lajt konferenciju, 15. oktobra u Beogradu

Sadržaj će obuhvatati sve od etičkog hakovanja preko saradnje produkt menadžera i inženjera do toga kako Web3 svet redefiniše organizacije, timove, proizvode i ulogu pojedinca.

Nikola Momčilović
30/09/2021

Konferencija Hipkon Lajt, održaće se po drugi put na Dorćol Platzu, 15. oktobra, sa početkom u 9:30 sati. Hipkon Lajt će i ove godine staviti fokus na domaću naučno-tehnološku scenu sa idejom da se podrže domaće kompanije i pojedinci.

Sadržaj će obuhvatati sve od etičkog hakovanja preko saradnje produkt menadžera i inženjera do toga kako Web3 svet redefiniše organizacije, timove, proizvode i ulogu pojedinca. Pored toga govoriće se i o pojedinim tehničkim temama poput korišćenja RxJS paketa za asinhrono programiranje u Javascript programskom jeziku, serverless aplikacijama i AWS Lamba platformi. Kompletna agenda predavanja, kao i više informacija o predavačima dostupna je na veb sajtu konferencije.

“Heapcon konferencija u svojoj DNK ima utkanu misiju da približi raznovrsna i odlična razmišljanja na tehnološke teme celom regionu. Sputani pandemijom, a ne pristajući na kompromis kvalitetu, organizujemo drugi put po redu tzv. “light” verziju konferencije. Cilj je ostao isti: pružanje sadržaja koji stvara pokretačku energiju. Pažljivo probrani domaći govornici otvoriće neke nove *horizonte* – što je ujedno i tema ovogodišnjeg okupljanja”, poručio je Igor Spasić, osnivač organizacije Heapspace, koja stoji iza konferencije.

Učešće na konferenciji je besplatno, ali zbog mera protiv epidemije, broj mesta na Dorćol Platz-u je ograničen na 80, dok će biti omogućeno i praćenje onlajn.  Zbog ograničenog broja mesta na konferenciji, neophodno je registrovati se za događaj.

Nikola Momčilović

Objavio/la članak.

četvrtak, 30. Septembar, 2021.

IT Industrija

🔥 Najčitanije