Otvorene prijave za edukativni program INO.30NA namenjen osnaživanju mladih inovatora

Program je namenjen onima koji razmišljaju da pokrenu svoj biznis ili već rade za profitne ili neprofitne organizacije.

Tanja Marin - 9. , 2019.

Petonedeljni program edukacije INO.30NA ima za cilj da osnaži pažljivo odabranih trideset inovatora, mlađih od trideset godina, u njihovim naporima da razviju startap način razmišljanja kada su inovacije u pitanju.

INO.30NA je namenjena svima koji razmišljaju da pokrenu svoj biznis ili već rade za profitne ili neprofitne organizacije, a koji žele da nauče više o tome kako na pravi način inovirati. Takođe, poželjno je da to budu oni koji završavaju ili su nedavno završili osnovne studije i koji će biti u mogućnosti da se posvete predavanjima na kojima je prisustvo obavezno. Kroz pet odabranih tematskih celina, polaznici će steći teorijska znanja i praktične veštine, ali i koristiti alate koji će im omogućiti da ideju sprovedu u delo, odnosno da steknu uvid u sve neophodne korake u procesu koji je potrebno da prođu kako bi kreirali dugoročno održiv poslovni model.

Predavanja će biti održavana svakog petka i subote, a predavači su domaći stručnjaci sa iskustvom i reputacijom u oblasti konsaltinga i upravljanju inovacijama. 

INO.30NA je program koji je osmislio i inicirao ICT Hub, a realizuje ga u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta.

Prijava

Edukativni program INO.30NA će biti održan od 15. novembra do 14. decembra u ICT Hub Playground-u (Kralja Milana 10). Mladi inovatori, ispod 30 godina starosti, koji su zainteresovani za učešće u ovom programu mogu da se prijave na ovom linku, do 8. novembra.