Otvorene prijave za edukativni program INO.30NA namenjen osnaživanju mladih inovatora

Program je namenjen onima koji razmišljaju da pokrenu svoj biznis ili već rade za profitne ili neprofitne organizacije.

Petonedeljni program edukacije INO.30NA ima za cilj da osnaži pažljivo odabranih trideset inovatora, mlađih od trideset godina, u njihovim naporima da razviju startap način razmišljanja kada su inovacije u pitanju.

INO.30NA je namenjena svima koji razmišljaju da pokrenu svoj biznis ili već rade za profitne ili neprofitne organizacije, a koji žele da nauče više o tome kako na pravi način inovirati. Takođe, poželjno je da to budu oni koji završavaju ili su nedavno završili osnovne studije i koji će biti u mogućnosti da se posvete predavanjima na kojima je prisustvo obavezno. Kroz pet odabranih tematskih celina, polaznici će steći teorijska znanja i praktične veštine, ali i koristiti alate koji će im omogućiti da ideju sprovedu u delo, odnosno da steknu uvid u sve neophodne korake u procesu koji je potrebno da prođu kako bi kreirali dugoročno održiv poslovni model.

Predavanja će biti održavana svakog petka i subote, a predavači su domaći stručnjaci sa iskustvom i reputacijom u oblasti konsaltinga i upravljanju inovacijama. 

INO.30NA je program koji je osmislio i inicirao ICT Hub, a realizuje ga u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta.

Prijava

Edukativni program INO.30NA će biti održan od 15. novembra do 14. decembra u ICT Hub Playground-u (Kralja Milana 10). Mladi inovatori, ispod 30 godina starosti, koji su zainteresovani za učešće u ovom programu mogu da se prijave na ovom linku, do 8. novembra.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Tanja Marin

Unesite termine za pretragu