Otvorene prijave za drugu generaciju Startap akademije

Nakon više nego uspešne prve Startap Akademije i gomile pozitivnih reakcija u zajednici, sa zadovoljstvom želimo da najavimo da od 26. oktobra u Beogradu kreće sa radom druga generacija programa tehnološkog preduzetništva pod nazivom Startap Akademija u organizaciji SEE ICT-a, a uz podršku GIZ-a i BalLab-a.

Znanje o načinima na koji se pokreće i razvija tehnološki startap je jako važan deo bilo kog startap ekosistema i ovaj projekat će preduzetničkim timovima pružiti priliku da steknu uvid u najbitnije principe i metodologije koje koriste najuspešniji svetski startapi. Polaznicima će podršku u vidu znanja i iskustva prenositi iskusni preduzetnici i eksperti iz zemlje i inostranstva.

Ciljna grupa su ambiciozni sadašnji i budući preduzetnici, studenti i zaposleni – svi oni koji žele da kreiraju novi biznis, upoznaju ljude sa kojima mogu podeliti viziju i dobiti znanja i alate kojima će postići svoje ciljeve, bez obzira da li njihovo formalno obrazovanje pokriva programiranje, dizajn ili biznis.

Okvirni program možete videti na sajtu Startap Akademije, a prošlogodišnju postavku predavača i mentora (koja uključuje Branka Milutinovića – NordeusBorisa KrstovićaNewscurveDanijela Tenera – GrantTree/swombatDilana Dimitrova – Eleven) obogatićemo novim predavačima i predstavnicima investicionih fondova. U narednim nedeljama ćemo najaviti punu postavku predavača i mentora koji će raditi sa polaznicima Startap Akademije (ukupno planiramo 25), te nas svakako pratite na Twitteru i Facebooku ili putem RSS-a.

Trajanje Startap akademije je 3 meseca, a predavanja će da se održavaju vikendom od 10 do 18 časova. Broj polaznika je ograničen na 30, a rok za prijavu je 16. oktobar 2013. godine.

Ukoliko imate tim sa kojim želite da radite ili, idealno, sa kojim već radite, prijavite se zajedno. Kako su osnova startapa timovi, daje se blaga prednost učesnicima koji se prijave u okviru tima. Naravno, možete se prijaviti i upisati i bez tima, ali ćete biti uklopljeni u tim zajedno sa nekim od drugih polaznika koji takođe nemaju tim.

Cena kursa je 100 evra za studente i 200 evra za sve ostale koji žele da budu deo programa, a da biste se prijavili potrebno je da  popunite formular na sajtu Startap Akademije. A ako se dvoumite da li da se prijavite, pročitajte uspešne priče o TruckTrackDataMaidPubSonic,  uspešnim startapima nastalim tokom prve Startap Akademije.

VAŽNO:  Ukoliko želite da iz prve ruke čujete iskustva preduzetnika koji su Akademiju pohađali prošle godine – pridružite nam se 8. oktobra od 18h u Domu omladine (sala Amerikana). Predstavićemo program, predavače, uspešne priče timova koji su nakon Akademije dobili investicije, i obezbediti vreme da sa njima direktno popričate.

Predstavljamo poslodavca
admin-ajax.php-3-1-1.png

Quantox

Tim iz cele Srbije.

Quantox je posvećen tim IT stručnjaka sa više od decenije iskustva u proizvodnji web i mobilnih aplikacija za klijente iz preko 15 zemalja širom sveta. Veoma samouvereno kreiramo apsolutno svaku vrstu digitalnog proizvoda, od desktop i mobilnih aplikacija, do uređaja za virtuelnu realnost.

Ivan Kovačević

  • Friday, 27. September 2013.

    Ja sam bio prosle godine, odlicno je bilo. Sve preporuke!

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu