Otvorene prijave za drugi BioSens akcelerator namenjen startapima iz poljoprivrednog sektora

Institut BioSens pozvao je inovativne preduzetnike iz poljoprivrednog sektora da učestvuju u akceleratoru namenjenom startapima iz sfere agrara, a rok za prijavu je 21. septembar.

David Lazić
17/09/2020

Nakon uspešnog prvog BioSens akceleratora realizovanog 2019. u okviru projekta ANTARES, Institut BioSens nastavlja da podržava inovativne preduzetnike u razvoju ideja koje će doprineti digitalnoj transformaciji poljoprivrede, poručuju iz Instituta.

Rok za prijavu je 21. septembar, a program se ove godine realizuje onlajn, u saradnji sa Startup Wise Guys akceleratorom i Evropskim fondom za Jugoistočnu Evropu.Program se oslanja na široku BioSens ekspertizu u oblasti digitalne poljoprivrede, kao i na već dobro proveren recept: poslovnu, tehničku i naučnu podršku, intenzivne radionice i lično mentorstvo.

Dodatno poboljšavanje kvaliteta programa doprineće, kažu, saradnja sa vodećim evropskim B2B akceleratorom Startup Wise Guys čija su znanja i veštine rezultirala da preko 77 odsto startapa koje podrže nastave da žive i razvijaju se nakon završetka programa.

„Učenicima će na raspolaganju biti i široka mreža mentora i biznis lidera koji će im svojom ekspertizom, iskustvom i kontaktima pomoći da svoje početne ideje pretvore u održive biznise”, kažu u Institutu.

Najbolji timovi imaće priliku da učestvuju na velikom regionalnom završnom događaju (Demo Day), gde će predstaviti svoju ideju pred internacionalnom publikom.

Uslovi za prijavu

Sam program akceleracije počeće na jesen i trajaće 8 nedelja, a namenjen je startapima iz regiona koji su u fazi ranog razvoja i ispunjavaju sledeće uslove:

Za prijavu je neophodan pitch deck od 10 slajdova i popunjena prijava na zvaničnom sajtu, gde se i nalaze detaljnije informacije o samom akceleratoru i procesu prijave.

David Lazić

Objavio/la članak.

četvrtak, 17. Septembar, 2020.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

ČITAJ JOŠ