Otvorene prijave za drugi BioSens akcelerator namenjen startapima iz poljoprivrednog sektora

Institut BioSens pozvao je inovativne preduzetnike iz poljoprivrednog sektora da učestvuju u akceleratoru namenjenom startapima iz sfere agrara, a rok za prijavu je 21. septembar.

Nakon uspešnog prvog BioSens akceleratora realizovanog 2019. u okviru projekta ANTARES, Institut BioSens nastavlja da podržava inovativne preduzetnike u razvoju ideja koje će doprineti digitalnoj transformaciji poljoprivrede, poručuju iz Instituta.

Rok za prijavu je 21. septembar, a program se ove godine realizuje onlajn, u saradnji sa Startup Wise Guys akceleratorom i Evropskim fondom za Jugoistočnu Evropu.Program se oslanja na široku BioSens ekspertizu u oblasti digitalne poljoprivrede, kao i na već dobro proveren recept: poslovnu, tehničku i naučnu podršku, intenzivne radionice i lično mentorstvo.

Dodatno poboljšavanje kvaliteta programa doprineće, kažu, saradnja sa vodećim evropskim B2B akceleratorom Startup Wise Guys čija su znanja i veštine rezultirala da preko 77 odsto startapa koje podrže nastave da žive i razvijaju se nakon završetka programa.

„Učenicima će na raspolaganju biti i široka mreža mentora i biznis lidera koji će im svojom ekspertizom, iskustvom i kontaktima pomoći da svoje početne ideje pretvore u održive biznise”, kažu u Institutu.

Najbolji timovi imaće priliku da učestvuju na velikom regionalnom završnom događaju (Demo Day), gde će predstaviti svoju ideju pred internacionalnom publikom.

Uslovi za prijavu

Sam program akceleracije počeće na jesen i trajaće 8 nedelja, a namenjen je startapima iz regiona koji su u fazi ranog razvoja i ispunjavaju sledeće uslove:

  • Imaju već oformljen tim, jasnu ideju i početni biznis plan;
  • Bave se razvojem i primenom inovacija i IT rešenja za poljoprivredu i prehrambeni sektor;
  • Žele da reše realan problem koji postoji na tržištu, unapređenjem postojećih ili stvaranjem novih rešenja.

Za prijavu je neophodan pitch deck od 10 slajdova i popunjena prijava na zvaničnom sajtu, gde se i nalaze detaljnije informacije o samom akceleratoru i procesu prijave.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

David Lazić

Unesite termine za pretragu