Otvorene prijave za BioSense akcelerator namenjen startapima iz poljoprivrednog sektora

Startapi mogu da se prijave na ovaj akceleratorski program do 1. septembra.

Tanja Marin - 6. Avgust, 2019.

Tromesečni Biosence akcelerator je program koji će biti realizovan od oktobra do decembra u okviru ANTARES projekta. Ovaj program ima za cilj da domaćim startapima obezbedi pristup i omogući rad sa vodećim ljudima u biznisu, kao i stručnjacima na tržišnom i tehnološkom polju.

BioSense akcelerator će kroz edukaciju, intenzivne treninge i lično mentorstvo, pružiti mogućnost domaćim IT preduzetnicima, startapima i malim preduzećima da kroz razvoj novih rešenja, kao i unapređenje postojećih, doprinesu digitalizaciji poljoprivrede.

U programu će učestovati deset startapa, koji će kroz nedeljne radionice, kao i kroz tematske meetupe i druga dešavanja, koja će držati stručnjaci i preduzetnici sa iskustvom, sticati iskustva i znanja koji će im omogućiti da testiraju održivost i izvodljivost svoje poslovne ideje i digitalnih rešenja.

Program će okupiti više od 20 mentora — eksperata iz zemlje i inostranstva, ljudi sa ekspertizom, iskustvom, kontaktima i idejama. Pored mentorstva, timovi koji pokažu najviše spremnosti da razviju svoju poslovnu ideju, imaće i naučnu podršku Instituta BioSens u smislu prenošenja znanja, a po potrebi, biće im dostupna i naučno-istraživačka oprema Instituta BioSens, neophodna za razvoj digitalnih proizvoda.

Kome je namenjen ovaj akceleratorski program?

Ova program je namenjen domaćim tehnološko-inovativnim kompanijama, koje svoj rad baziraju u sekotoru poljoprivrede i hrane.

Uslovi

Pravo učešća u BioSense akceleratoru imaju startapi koji ispunjavaju sledeće uslove:

Prijave

BioSense akceleratorski program će biti održan od oktobra do decembra 2019. godine. Svi zainteresovani startapi mogu da se prijave do 1. septembra popunjavanjem formulara na sledećem linku.