Otvorene prijave za BioSense akcelerator namenjen startapima iz poljoprivrednog sektora

Startapi mogu da se prijave na ovaj akceleratorski program do 1. septembra.

Tromesečni Biosence akcelerator je program koji će biti realizovan od oktobra do decembra u okviru ANTARES projekta. Ovaj program ima za cilj da domaćim startapima obezbedi pristup i omogući rad sa vodećim ljudima u biznisu, kao i stručnjacima na tržišnom i tehnološkom polju.

BioSense akcelerator će kroz edukaciju, intenzivne treninge i lično mentorstvo, pružiti mogućnost domaćim IT preduzetnicima, startapima i malim preduzećima da kroz razvoj novih rešenja, kao i unapređenje postojećih, doprinesu digitalizaciji poljoprivrede.

U programu će učestovati deset startapa, koji će kroz nedeljne radionice, kao i kroz tematske meetupe i druga dešavanja, koja će držati stručnjaci i preduzetnici sa iskustvom, sticati iskustva i znanja koji će im omogućiti da testiraju održivost i izvodljivost svoje poslovne ideje i digitalnih rešenja.

Program će okupiti više od 20 mentora — eksperata iz zemlje i inostranstva, ljudi sa ekspertizom, iskustvom, kontaktima i idejama. Pored mentorstva, timovi koji pokažu najviše spremnosti da razviju svoju poslovnu ideju, imaće i naučnu podršku Instituta BioSens u smislu prenošenja znanja, a po potrebi, biće im dostupna i naučno-istraživačka oprema Instituta BioSens, neophodna za razvoj digitalnih proizvoda.

Kome je namenjen ovaj akceleratorski program?

Ova program je namenjen domaćim tehnološko-inovativnim kompanijama, koje svoj rad baziraju u sekotoru poljoprivrede i hrane.

Uslovi

Pravo učešća u BioSense akceleratoru imaju startapi koji ispunjavaju sledeće uslove:

  • Imaju već oformljen tim, razrađenu ideju i jasan početni biznis plan.
  • Bave se razvojem i primenom inovacija i IT rešenja za poljoprivredu i prehrambeni sektor.
  • Rešavaju realan problem na tržištu tako što rade na unapređenju već postojećih rešenja ili digitalizaciji prethodno analognih rešenja.

Prijave

BioSense akceleratorski program će biti održan od oktobra do decembra 2019. godine. Svi zainteresovani startapi mogu da se prijave do 1. septembra popunjavanjem formulara na sledećem linku.

Predstavljamo poslodavca
admin-ajax.php-3-1-1.png

Quantox

Tim iz cele Srbije.

Quantox je posvećen tim IT stručnjaka sa više od decenije iskustva u proizvodnji web i mobilnih aplikacija za klijente iz preko 15 zemalja širom sveta. Veoma samouvereno kreiramo apsolutno svaku vrstu digitalnog proizvoda, od desktop i mobilnih aplikacija, do uređaja za virtuelnu realnost.

Tanja Marin

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu