Otvorene prijave za besplatne mentorske radionice o započinjanju sopstvenog biznisa za žene

Besplatne radionice će biti održavane jednom mesečno od septembra 2019. do marta 2020. godine.

Tanja Marin - 5. Avgust, 2019.

AFA (Asocijacija za afirmaciju žena) mentorski program ima za cilj da ženama omogući da svoje poslovne ambicije obogate veštinama koje su im neophodne za uspešno započinjanje sopstvenog biznisa, poslovno povezivanje i kreiranje biznis mreže poznanika, saradnika i poslovnih partnera.

Mnoge žene razmišljaju o započinjanju biznisa i imaju ideju u koju veruju, ali ta ideja još nije razrađena, testirana i u celosti osmišljena. Žene se ređe odvažuju i odlučuju na samostalnost i rizike koje započinjanje sopstvenog biznisa sa sobom nosi. Često im nedostaje podrška ili ako postoji nije dovoljno kompetentna za realizaciju ideje. Ženama, kao i svakom drugom početniku u biznisu, nedostaju određene veštine, šire iskustvo, umrežavanje sa poslovno već ostvarenim profesionalcima, ali i resursi.

AFA mentorski program je pokrenut sa željom da ženama koje se prijave pruži priliku da ostvare pun potencijal svoje poslovne ideje. Članice AFA mreže će sa polaznicama podeliti znanje i iskustvo koje će im omogućiti da poboljšaju samopouzdanje i umrežavanje, sticanje poslovnih i liderskih veština, pristup tržištu, marketing, strategiju, osnovne tehnološke veštine, održivost biznisa i pristup kapitalu. Uz to će imati priliku da čuju inspirativne priče uspešnih žena koje su na liderskim pozicijama u domaćim i internacionalnim kompanijama.

Prijave

AFA mentorski program će biti održan u periodu od septembra 2019. do marta 2020. godine. Sve zainteresovane kandidatkinje koje žele da učestvuju u ovom programu mogu se prijaviti do 20. avgusta slanjem prijave na sledeću adresu: mentorship@afa.co.rs