Otvorene prijave za besplatne letnje Rails Girls Beograd radionice web programiranja

Radionice će biti održane 29. i 30. juna, a rok za prijavu je 21. jun.

Rails Grils zajednica je nedavno napunila šest godina postojanja, a za to vreme organizovali su desetine radionica na kojima je učestvovalo stotine devojaka i žena, kao i mentora. To je pratilo i osnivanje lokalnih RG zajednica širom Srbije. Poslednja RG radionica oranizovana je u Zaječaru, i time je broj lokalnih RG događaja proširen na šest gradova u Srbiji.

Rails Girls zajednica u Beogradu nastavlja sa svojim aktivnostima, pa dame 29. i 30. juna u ICT Hub-u Playground očekuje još jedna letnja besplatna radionica, za sve one koje do sad nisu imale priliku da učestvuju u RGB programima.

Učesnice će tokom dva dana uz mentorsku podršku praviti različite aplikacije i upoznavati se sa osnovama web programiranja koristeći Ruby on Rails platformu.

Više detalja o programu radinica i kompletna agenda dostupni su na sajtu Rails Girl Beograd zajednice.

Prijava

Rails Girls letnje radionice će biti održane 29. i 30. juna u ICT Hub-u (Kralja Milana 10). Prijave za učešće će biti otvorene do 21. juna, a sve zainteresovane dame se mogu prijaviti popunom ovog formulara.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Tanja Marin

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu