Otvoren konkurs Inovacionog startap centra u Staroj Pazovi za prijem stanara i korisnika usluga

Rok za prijavu je 28. jun.

Regionalni centar za održivi razvoj Srema i Inovacioni startap centar u Staroj Pazovi (ICSP) je raspisao javni konkurs za timove i mlada inovativna preduzeća, potencijalne korisnike usluga Inovacionog startap centra, a sve u cilju podrške razvoja inovacija na teritoriji Sremskog okruga.

Usluge ICSP-a že moći da koriste startapi koji razvijaju inovacije, inovativne proizvode i procese u oblasti: energetske efikasnosti, obnovljivih izvora energije, integrisanog projektovanja (modelovanje informacija o građenju (BIM), HVAC sistemi, elektro instalacije i vodovod (MER), fabrikacija delova – na AUTODESK REVIT platformi), elektromobiliteta, poljoprivrede i ruralnog razvoja, proizvodnje plastike i metalskih proizvoda i IT aplikacija.

Inovacioni startap centar budućim korisnicima nudi kancelarijski prostor sa korišćenjem zajedničkih prostorija, konsultativne usluge iz oblasti menadžmenta i poslovanja, kao i edukaciju i odgovarajuće trening programe za primenjeni istraživačko–razvojni rad.

Ko može da učestvuje na konkursu?

Na konkurs se mogu prijaviti pravna lica i mlada inovativna preduzeća koja posluju kraće od tri godine, timovi učenika završnih razreda srednjih škola, koji su stariji od 18 godina, kao i timovi aktivnih i diplomiranih studenata tehničkih i drugih srodnih fakulteta, uključujući i pojedince kao nosioce inovativne ideje.

Prijava

Svi zainteresovani timovi, startapi ili pojedinci se za učešće na konkursu Inovacionog startap centra Stara Pazova mogu prijaviti na ovom linku, do 28. juna.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Tanja Marin

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu