Otvoren konkurs Inovacionog startap centra u Staroj Pazovi za prijem stanara i korisnika usluga

Rok za prijavu je 28. jun.

Tanja Marin - 24. Jun, 2019.

Regionalni centar za održivi razvoj Srema i Inovacioni startap centar u Staroj Pazovi (ICSP) je raspisao javni konkurs za timove i mlada inovativna preduzeća, potencijalne korisnike usluga Inovacionog startap centra, a sve u cilju podrške razvoja inovacija na teritoriji Sremskog okruga.

Usluge ICSP-a že moći da koriste startapi koji razvijaju inovacije, inovativne proizvode i procese u oblasti: energetske efikasnosti, obnovljivih izvora energije, integrisanog projektovanja (modelovanje informacija o građenju (BIM), HVAC sistemi, elektro instalacije i vodovod (MER), fabrikacija delova – na AUTODESK REVIT platformi), elektromobiliteta, poljoprivrede i ruralnog razvoja, proizvodnje plastike i metalskih proizvoda i IT aplikacija.

Inovacioni startap centar budućim korisnicima nudi kancelarijski prostor sa korišćenjem zajedničkih prostorija, konsultativne usluge iz oblasti menadžmenta i poslovanja, kao i edukaciju i odgovarajuće trening programe za primenjeni istraživačko–razvojni rad.

Ko može da učestvuje na konkursu?

Na konkurs se mogu prijaviti pravna lica i mlada inovativna preduzeća koja posluju kraće od tri godine, timovi učenika završnih razreda srednjih škola, koji su stariji od 18 godina, kao i timovi aktivnih i diplomiranih studenata tehničkih i drugih srodnih fakulteta, uključujući i pojedince kao nosioce inovativne ideje.

Prijava

Svi zainteresovani timovi, startapi ili pojedinci se za učešće na konkursu Inovacionog startap centra Stara Pazova mogu prijaviti na ovom linku, do 28. juna.