Otvoren konkurs Inovacionog startap centra u Staroj Pazovi za prijem stanara i korisnika usluga

Rok za prijavu je 28. jun.

Regionalni centar za održivi razvoj Srema i Inovacioni startap centar u Staroj Pazovi (ICSP) je raspisao javni konkurs za timove i mlada inovativna preduzeća, potencijalne korisnike usluga Inovacionog startap centra, a sve u cilju podrške razvoja inovacija na teritoriji Sremskog okruga.

Usluge ICSP-a že moći da koriste startapi koji razvijaju inovacije, inovativne proizvode i procese u oblasti: energetske efikasnosti, obnovljivih izvora energije, integrisanog projektovanja (modelovanje informacija o građenju (BIM), HVAC sistemi, elektro instalacije i vodovod (MER), fabrikacija delova – na AUTODESK REVIT platformi), elektromobiliteta, poljoprivrede i ruralnog razvoja, proizvodnje plastike i metalskih proizvoda i IT aplikacija.

Inovacioni startap centar budućim korisnicima nudi kancelarijski prostor sa korišćenjem zajedničkih prostorija, konsultativne usluge iz oblasti menadžmenta i poslovanja, kao i edukaciju i odgovarajuće trening programe za primenjeni istraživačko–razvojni rad.

Ko može da učestvuje na konkursu?

Na konkurs se mogu prijaviti pravna lica i mlada inovativna preduzeća koja posluju kraće od tri godine, timovi učenika završnih razreda srednjih škola, koji su stariji od 18 godina, kao i timovi aktivnih i diplomiranih studenata tehničkih i drugih srodnih fakulteta, uključujući i pojedince kao nosioce inovativne ideje.

Prijava

Svi zainteresovani timovi, startapi ili pojedinci se za učešće na konkursu Inovacionog startap centra Stara Pazova mogu prijaviti na ovom linku, do 28. juna.

Predstavljamo poslodavca
MDCS-logo-1-1.png

Microsoft Development Center Serbia (MDCS)

We believe in people

Microsoft’s mission is to empower every person and organization on the planet to achieve more. This is what inspires us to learn and grow every day. MDCS is created with a mission to take an active part in conception of novel Microsoft technologies by hiring unique local talent from Serbia and to contribute components to some of Microsoft’s premiere and most innovative products. MDCS is becoming widely recognized across Microsoft as a center of excellence for the Big Data and Machine Learning based solutions.

Tanja Marin

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu