Dođite na premijeru dva nova mesta za povezivanje novosadske IT zajednice — Startit kantina i Silicon Drinkabout

Ovog petka otvaramo kantinu u Startit Centru Novi Sad, a isto veče će se održati i prvi novosadski Silicon Drinkabout.

Marija Gavrilov
16/03/2017

Ovog petka ćete moći da po prvi put budete na jednom novom mestu i prisustvujete novom serijalu događaja koji imaju za cilj da dodatno povežu novosadsku IT/startap zajednicu. Od 18č se otvara kantina u Startit Centru, a od 21č se održava prvi novosadski Silicon Drinkabout.

Ono što oba događaja spaja jeste želja da podstaknu okupljanje svih koji žele da uče jedni uz druge, razvijaju duh radoznalosti, ali i kroz druženje postanu deo startap i tehnološke zajednice.

Otvaranjem kantine u SCNS pronašli smo još jedan način da podržimo razvoj lokalne IT zajednice, pružajući joj opušteno mesto za razmenu ideja, upoznavanje, sastanke ili jednostavno uživanje u piću posle posla. Ovaj prostor će zajednici biti dostupan svakog dana od 10 do 23h za uživanje u dobroj kafi, piću i klopi, a posebno smo ponosni što ćemo prvi u Novom Sadu točiti Schneider Weisse 1 i crnu Malastranu.

Pored prostora za druženje, “Startit kantina” biće domaćin i neformalnih predavanja, panela, izložbi i drugih sadržaja, o kojima ćete biti redovno obaveštavani.

Otvaranje je zakazano za 18č, a više informacija i RSVP možete pronaći ovde.

Silicon Drinkabout dolazi u Novi Sad

Silicon Drinkabout je nastao u Londonu s ciljem da okupi zaposlene u tehnološkoj industriji i startapima, a vremenom se proširio Evropom i šire.

Događaj se već više od dve godine svakog petka održava u Beogradu u večernjim satima, i to svake nedelje u drugačijem kafiću. Isto će se praktikovati u Novom Sadu, a prvi događaj održava se u Rock’n’Fork u ulici Svetozara Miletića.

Marija Gavrilov

Objavio/la članak.

četvrtak, 16. Mart, 2017.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

ČITAJ JOŠ