Dođite na premijeru dva nova mesta za povezivanje novosadske IT zajednice — Startit kantina i Silicon Drinkabout

Ovog petka otvaramo kantinu u Startit Centru Novi Sad, a isto veče će se održati i prvi novosadski Silicon Drinkabout.

Ovog petka ćete moći da po prvi put budete na jednom novom mestu i prisustvujete novom serijalu događaja koji imaju za cilj da dodatno povežu novosadsku IT/startap zajednicu. Od 18č se otvara kantina u Startit Centru, a od 21č se održava prvi novosadski Silicon Drinkabout.

Ono što oba događaja spaja jeste želja da podstaknu okupljanje svih koji žele da uče jedni uz druge, razvijaju duh radoznalosti, ali i kroz druženje postanu deo startap i tehnološke zajednice.

Otvaranjem kantine u SCNS pronašli smo još jedan način da podržimo razvoj lokalne IT zajednice, pružajući joj opušteno mesto za razmenu ideja, upoznavanje, sastanke ili jednostavno uživanje u piću posle posla. Ovaj prostor će zajednici biti dostupan svakog dana od 10 do 23h za uživanje u dobroj kafi, piću i klopi, a posebno smo ponosni što ćemo prvi u Novom Sadu točiti Schneider Weisse 1 i crnu Malastranu.

Pored prostora za druženje, “Startit kantina” biće domaćin i neformalnih predavanja, panela, izložbi i drugih sadržaja, o kojima ćete biti redovno obaveštavani.

Otvaranje je zakazano za 18č, a više informacija i RSVP možete pronaći ovde.

Silicon Drinkabout dolazi u Novi Sad

Silicon Drinkabout je nastao u Londonu s ciljem da okupi zaposlene u tehnološkoj industriji i startapima, a vremenom se proširio Evropom i šire.

Događaj se već više od dve godine svakog petka održava u Beogradu u večernjim satima, i to svake nedelje u drugačijem kafiću. Isto će se praktikovati u Novom Sadu, a prvi događaj održava se u Rock’n’Fork u ulici Svetozara Miletića.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Marija Gavrilov

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu