U utorak, 25. septembra od 19 časova održaće se prvi meetup novoformirane IxDA zajednice u Startit Centru Beograd. IxDA je globalna zajednica posvećena interaktivnom dizajnu koja postoji od 2003. godine i za sad broji oko 200 lokalnih grupa.

Agenda

Događaj će otvoriti Nikola Vukašinović, jedan od osnivača, a imaćete prilike da čujete i predavače Thomasa Linka i Tatjanu Zavađu.

Thomas Link je kreativni direktor u švajcarskom Namicsu kao i jedan od predvodilaca IxDA zajednice u Cirihu. On će prisutne uputiti o ciljevima, temama i potencijalnim problemima ciriške IxDA zajednice, ali takođe podeliti par saveta povodom promocije dizajna u njihovoj zajednici.

Tatjana Zavađa, UX i product dizajner će prisutnima podeliti nešto više o UX istraživanjima i UX Designers kampu, čiji je osnivač.

Svi prisutni će moći da predloži temu koja ga posebno zanima pa će nakon glasanja biti odabrana jedna ili više tema o kojima će se povesti diskusija.

Prijave

Otvaranje IxDA zajednice će biti održano u utorak, 25. septembra od 19h u beogradskom Startit Centru (Savska 5). Prisustvo je besplatno, ali je potrebno prethodno se prijaviti putem sledeće forme.