Osvrt: Održan NSTechMeetup i MoMo posvećen Androidu, upoznajte se sa Hookom, MIT studentima u domaćim startapima i sa novim poslovima

Prvi ovogodišnji Mobile Monday održan je ovog ponedeljka, 27. januara. Bilo je dosta priče o Androidu, a najavljen je i jedan Hakaton. Više pročitajte ovde.

U nedelji za nama održan je prvi NSTechMeetup, o kome smo vam takođe pisali.

Ukoliko ste ovaj događaj propustili, nemojte zaobići osamnaesti DaFED, a o čemu će biti reči i kako se prijaviti, pogledajte ovde.

Lista aktuelnih poslova ove nedelje je dobila neke nove pozicije, pa ukoliko ste u potrazi za novim poslom, pogledajte postoji li pravo mesto za vas.

Bilo je priče i o Hooku, startapu koji dolazi iz Crne Gore, a koji pravi platformu koja će povezati korisnike u realnom vremenu i prostoru.

Tokom januara sa domaćim startapima su radili MBA studenti sa MIT-a, pa pogledajte čime su se bavili ovde.

Predstavljamo poslodavca
tradecore-75-1.png

TradeCore

Everything your brokerage needs in one place.

Svakog dana se na svetskom finansijskom tržištu obavi ogroman broj transakcija. Međutim, većina brokera i dalje radi na zastarelim i neadekvatnim sistemima - naša misija je da to promenimo. TradeCore kreira (stvara) proizvode koji brokerima olakšavaju upravljanje klijentima, dajući im centralizovan sistem sa intuitivnim i modernim interface-om.

Jovana Milićević

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu