Osvrt: Održan NSTechMeetup i MoMo posvećen Androidu, upoznajte se sa Hookom, MIT studentima u domaćim startapima i sa novim poslovima

Prvi ovogodišnji Mobile Monday održan je ovog ponedeljka, 27. januara. Bilo je dosta priče o Androidu, a najavljen je i jedan Hakaton. Više pročitajte ovde. U nedelji za nama održan je prvi NSTechMeetup, o kome smo vam takođe pisali. Ukoliko ste ovaj događaj propustili, nemojte zaobići osamnaesti DaFED, a o čemu će biti reči i

Jovana Milićević
31/01/2014

Prvi ovogodišnji Mobile Monday održan je ovog ponedeljka, 27. januara. Bilo je dosta priče o Androidu, a najavljen je i jedan Hakaton. Više pročitajte ovde.

U nedelji za nama održan je prvi NSTechMeetup, o kome smo vam takođe pisali.

Ukoliko ste ovaj događaj propustili, nemojte zaobići osamnaesti DaFED, a o čemu će biti reči i kako se prijaviti, pogledajte ovde.

Lista aktuelnih poslova ove nedelje je dobila neke nove pozicije, pa ukoliko ste u potrazi za novim poslom, pogledajte postoji li pravo mesto za vas.

Bilo je priče i o Hooku, startapu koji dolazi iz Crne Gore, a koji pravi platformu koja će povezati korisnike u realnom vremenu i prostoru.

Tokom januara sa domaćim startapima su radili MBA studenti sa MIT-a, pa pogledajte čime su se bavili ovde.

Jovana Milićević

Objavio/la članak.

petak, 31. Januar, 2014.

IT Industrija

🔥 Najčitanije