Švajcarska organizacija WORLD.MINDS i Srbija stvara uputili su otvoreni poziv mladim naučnicima, inovatorima i umetnicima koji žele da osvoje karte i nađu se među 400 svetskih priznatih lidera u inovacijama, nauci, tehnologiji, ekonomiji, umetnosti, medicini i drugim oblastima. Simpozijum i konferencija WORLD.MINDS Beograd 2019 će biti održan 23. maja u Narodnom pozorištu.

WORLD.MINDS simpozijum je prestižan događaj čiji je cilj da inspiriše razmenu ideja, znanja i mišljenja i koji svake godine u Cirihu okuplja svetske lidere u različitim oblastima. Pre dve godine je Vlada Republike Srbije sklopila sporazum sa organizacijom WORLD.MINDS po kojem će svake druge godine ovaj simpozijum biti održavan u Srbiji, pa će tako Beograd ovog maja prvi put biti domaćin jednog WORLD.MINDS događaja.

Simpozijum je zatvoren događaj za koji karte ne mogu da se kupe, već organizatori šalju pozivnice liderima na različitim poljima. Zbog ovakvog tipa organizacije, a i kako bi se upoznali sa novim mladim liderima u regionu, WORLD.MINDS i Srbija stvara su organizovali takmičenje za mlade naučnike, umetnike i inovatore, kako bi im pružili priliku da učestvuju u ovom događaju.

Oni koji osvoje ulaznice za WORLD.MINDS Beograd će imati priliku da nauče kako da poboljšaju kvalitet odluka koje donose, a da pri tom i druge inspirišu da učine isto, zatim da razmene svoje ideje sa nekim od čudesnih umova današnjice, svetski priznatim stručnjacima iz oblasti nauke, umetnosti i biznisa, kao i motivaciju da razvijaju svoje inovativne i kreativne biznis ideje.

Uslovi

Pravo da učestvuju na ovom takmičenju imaju:

Prijava

WORLD.MINDS Beograd simpozijum će biti održan 23. maja u Narodnom pozorištu. Oni koji žele da pristustvuju ovom jedinstvenom događaju potrebno je da do 12. maja svoju biografiju i motivaciono pismo, u kojem će ukratko (maksimalno 400 reči na engleskom jeziku) objasniti zbog čega žele da prisustvuju WORLD.MINDS Belgrade simpozijumu, pošalju na e-mail adresu: info@serbiacreates.rs