Osnovni kurs pravljenja sajtova na WordPressu u Startit Centru Novi Sad — prijavi se ili prosledi

Upoznavanje sa WordPressom ove jeseni u Startit Centru Novi Sad.

Miloš Aleksić - 30. Oktobar, 2017.

Ukoliko se tek upoznajete sa WordPressom i želite da naučite nešto više, u Startit Centru Novi Sad organizujemo kurs u trajanju od tri nedelje (ukupno 30 sati predavanja i vežbi) tokom kojeg ćete steći znanja koja vam omogućavaju da samostalno napravite sajt baziran na WordPress platformi. Znaćete kako da instalirate WordPress, kako da podesite bazu, izaberete temu, obavite sva neophodna podešavanja za funkcionisanje sajta.

Cilj je da kroz kreiranje novog sajta i praktični rad, svi polaznici/ce ovladaju osnovnim znanjem potrebnim za rad sa WordPress-om.

Kurs se organizuje u okviru projekta “Podrška privatnom sektoru u Srbiji” koji SEE ICT organizuje u saradnji sa Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Uslovi za učešće na kursu

Tražimo polaznike koji:

Uslov za prijavu: potrebno je proći HTML i CSS online kurseve na SOLOLEARN sajtu. Sertifikate koji se dobijaju po završetku ovih kurseva potrebno je poslati do 10. novembra na novisadwp@startit.rs. nakon čega će biti pozvani na rutinsko testiranje 13. novembra. (detalje će dobiti na mejl)

Predavač

Predavač na kursu će biti Aleksandar Risović, software developer, sa 6 godina iskustva, zaposlen u kompaniji EXLRT. Radio je na razvoju različitih poslovnih aplikacija, poslednjih godinu dana aktivno posvećen razvoju sajtova.

Termini

Obuka se održava u Startit centru Novi Sad, prostoru namenjenom edukaciji, povezivanju i jačanju domaće tehnološke i startap zajednice, koji se nalazi u Mike Antića 2.

Kurs traje od 15. novembra do 9. decembra, i održaće se tri puta nedeljno u popodnevnim terminima (osim subotom u prepodnevnim časovima).

Da biste učestvovali na obuci, morate biti slobodni/e da nam se pridružite u svakom od termina i da imate 10 časova nedeljno na raspolaganju za vežbanje.

Prijava

Prijavite se putem ove forme najkasnije do 10. novembra.