Osnove PHP programiranja ovog četvrtka u Startit Centru Inđija

Upoznajte se sa osnovama PHP programiranja — 19. maja sa početkom od 19č u Startit Centru Inđija

Inđijčanin, Đorđije Džudović, će ovog četvrtka, sa početkom od 19č, u Startit Centru Inđija, održati predavanje o osnovama PHP programiranja.

Na predavanju će biti reči i o tome kako biti programer, kako organizovati svoje vreme, prostor, softversko okruženje i alate. Fokus će biti i na web programiranju – od osnovnih PHP alata/frameworka za dolaženje do hello world aplikacije, objašnjenja toka podataka, od browsera do baze i nazad.

Đorđije je Java/PHP web developer sa pet godina iskustva provedenih u nekoliko domaćih i stranih kompanija. Do sada je radio na raznim aplikacijama, od kompleksnih i glomaznih projekata sa velikim timovima, do malih jednostavnih rešenja. Posao čini zabavnijim učestvovanjem u raznim fazama projekata, od komunikacije sa klijentom i kreiranja specifikacija, osmišljavanja dizajna, postavke arhitekture, do samog kodiranja, testiranja i održavanja. Smatra da svima onima koji žele da udju u IT industrju, programiranje treba predstaviti kao daleko širi pojam od samog pisanja koda.

Prisustvo događaju je besplatno i otvoreno za sve zainteresovane, a možete se prijaviti popunjavanjem ove forme:

Predstavljamo poslodavca
admin-ajax.php-3-1-1.png

Quantox

Tim iz cele Srbije.

Quantox je posvećen tim IT stručnjaka sa više od decenije iskustva u proizvodnji web i mobilnih aplikacija za klijente iz preko 15 zemalja širom sveta. Veoma samouvereno kreiramo apsolutno svaku vrstu digitalnog proizvoda, od desktop i mobilnih aplikacija, do uređaja za virtuelnu realnost.

Jelena Vesin

 • Tuesday, 17. May 2016.

  Je l se planira jos neka organizacija povodom ove teme za one koji su zainteresovani, a nisu u mogucnosti u cetvrtak da dodju?

 • Thursday, 19. May 2016.

  Da je je potrebno dobiti mail o potvrdi prijave za “Osnove PHP programiranja”? Ja sam se prilavila, ali nikakvu povratnu informaciju nisam dobila na mail?

 • Thursday, 19. May 2016.

  Dovoljno je to što si se prijavila, nismo slali povtane mailove sa potvrdom. Vidimo se večeras!

 • Šta ti je na umu?
  Dodaj komentar · Pravila diskusije

 • Unesite termine za pretragu