Osnove PHP programiranja ovog četvrtka u Startit Centru Inđija

Upoznajte se sa osnovama PHP programiranja — 19. maja sa početkom od 19č u Startit Centru Inđija

Jelena Vesin - 17. Maj, 2016.

Inđijčanin, Đorđije Džudović, će ovog četvrtka, sa početkom od 19č, u Startit Centru Inđija, održati predavanje o osnovama PHP programiranja.

Na predavanju će biti reči i o tome kako biti programer, kako organizovati svoje vreme, prostor, softversko okruženje i alate. Fokus će biti i na web programiranju – od osnovnih PHP alata/frameworka za dolaženje do hello world aplikacije, objašnjenja toka podataka, od browsera do baze i nazad.

Đorđije je Java/PHP web developer sa pet godina iskustva provedenih u nekoliko domaćih i stranih kompanija. Do sada je radio na raznim aplikacijama, od kompleksnih i glomaznih projekata sa velikim timovima, do malih jednostavnih rešenja. Posao čini zabavnijim učestvovanjem u raznim fazama projekata, od komunikacije sa klijentom i kreiranja specifikacija, osmišljavanja dizajna, postavke arhitekture, do samog kodiranja, testiranja i održavanja. Smatra da svima onima koji žele da udju u IT industrju, programiranje treba predstaviti kao daleko širi pojam od samog pisanja koda.

Prisustvo događaju je besplatno i otvoreno za sve zainteresovane, a možete se prijaviti popunjavanjem ove forme:

Pridruži se → prvo predstavljanje rada Tesla Nationa