Osnove digitalnog marketinga za male biznise — besplatna radionica u Startit Centru Zrenjanin

Radionica će biti održana u utorak, 26. novembra, u terminu od 10 do 16 i 30.

U utorak, 26. novembra, u 10 časova u Startit Centru Zrenjanin će biti održana besplatna radionica na temu digitalnog marketinga. Prisutni će imati priliku da nauče kako da uz pomoć društvenih mreža dođu do potencijalnih klijenata, kako da kreiraju sadržaj, koje alate da koriste, kao i da čuju primere iz prakse.

Radionica će biti organizaovana u saradnji sa ICT Hubom.

O radionici

Na radionici će vlasnici malih i srednjih preduzeća ili njihovi zaposleni u sektoru marketinga imati priliku da se ohrabre u korišćenju društvenih mreža kao najpovoljnijih alata za promovisanje sopstvenog rada i dolaženja do potencijalnih kupaca ili korisnika. Biće reči o opcijama koje specifične društvene mreže pružaju, predavač će podeliti savete kako da se unutar tima organizuje ovaj važan segment poslovanja i kako da se prilagode aktivnosti na društvenim mrežama ciljevima koje biznisi treba da ostvare.

Agenda

 • 10:00 do 10:30 — Predstavljanje učesnika, predavača i agende
 • 10:30 do 12:00  
  • Naše prisustvo na društvenim mrežama — zašto moramo da budemo tamo?
  • Specičnosti društvenih mreža — šta od svega što postoji da koristim?
 • 12:00 do 12:15  — Pauza
 • 12:15 do 14:00
  • Primeri iz prakse — kreativni načini vođenja mreža za male biznise
  • Prvi koraci — definisanje ciljne grupe
 • 14:00 do 15:00 — Pauza za ručak
 • 15:00 do 16:30 
  • Kreiranje sadržaja za društvene mreže
  • Korisni alati

Kome je namenjena radionica?

Radionica je namenjena kompanijama i zaposlenima koji žele da se upoznaju sa brojnim mogućnostima društvenih mreža, njihovim potencijalom i brojnim opcijama dostupnim kompanijama za njihovo predstavljanje na internetu.

O predavaču

Maša Milutinović je započela svoju karijeru na Radiju Beograd 1, gde je provela više od šest godina kao saradnica. Paralelno sa time, studirala je novinarstvo i medijsku produkciju na Fakultetu za medije i komunikacije. Tri godine je radila u Inicijativi mladih za ljudska prava — baveći se produkcijom sadržaja i drušvenim mrežama. Poslednje tri godine je radila u VICE Srbija kao marketing menadžerka sa fokusom na društvene mreže, video produkciju za društvene mreže i projektima koji se bave ljudskim pravima. Trenutno radi kao konsultantkinja na nekoliko digitalnih projekata — kako komercijalnih tako i projekata nevladinih organizacija.

Prijava

Radionica će biti održana u Startit Centru Zrenjanin u utorak, 26. novembra, u 10 časova (Trg slobode 7, zgrada Pozorišta, na prvom spratu).

Broj polaznika je ograničen, zato svoj dolazak zainteresovani mogu potvrditi putem online prijave preko ovog linka.

Za sve dodatne informacije zainteresovani mogu kontaktirati organizatore putem e-mail adrese na vojin.nikolic@icthub.rs ili putem telefona na +381 11 411 8881.

 

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

milicamilojkov

 • Šta ti je na umu?
  Dodaj komentar · Pravila diskusije

 • Unesite termine za pretragu