Osnivači

Mini konferencija OSNIVAČI je namenjena svima koji se bave startap preduzetništvom, žele da čuju uvide nekih od najuspešnijih domaćih startap osnivača, ili se povežu sa zajednicom.

U sredu 3. aprila ćemo organizovati mini-konferenciju o startap preduzetništvu, u beogradskom Domu omladine, sa početkom od 18h.

Na ovom događaju ćete moći da steknete uvide u to šta je donelo uspeh nekim od najpoznatijih domaćih startapa, poput Joberty i Orgnostic. Takođe, steći ćete uvide i u stanje domaćeg preduzetništva i oblastima za poboljšanje.

Na događaju će izlagati Igor Bogićević, serijski preduzetnik i osnivač startapa Seven Bridges, Totient i Orgnostic, i Dušica Lukić, suosnivačica Joberty platforme.

Poseban deo programa činiće dodele nagrada za one koji su svojim radom doprineli razvoju i promociji preduzetništva, kako putem nove platforme Nauči, tako i putem individualne mentorske podrške za startape u ranoj fazi.

Događaj organizuje Startit u okviru projekta „Preduzmi ideju” koji Inicijativa „Digitalna Srbija” sprovodi u saradnji sa Američkom agencijom za međunarodni razvoj USAID i konzorcijumom čiji je član i Startit.

Konferencija Osnivači namenjena je kako startap preduzetnicima, tako i onima koji to žele da postanu. Učešće na konferenciji je besplatno, ali je registracija obavezna. 

KLIKNI OVDE ZA PRIJAVU

AGENDA

18:00 — Okupljanje i registracija učesnika

18:30–18:40 — Uvodna reč i prezentacija o stanju domaćeg startap ekosistema

Nevenka Rangelov iz Startita će predstaviti rezultate istraživanja o stanju startap preduzetništva i domaćeg ekosistema, o trendovima i investicijama u 2023. i ranije, itd.

18:40–18:50 — Prezentacija istraživanja o stanju ženskog preduzetništva

DSI će ekskluzivno predstaviti rezultate istraživanja o stanju ženskog startap preduzetništva, uz poređenje sa globalnim trendovima.

18:50–19:10 — Keynote: Igor Bogićević (Orgnostic)

Igor će govoriti o tome šta je podrazumevalo pokretanje tri uspešna startapa i kako je izgledao njihov razvojni put, kao i kako je uspeo da ih dovede do akvizicije.

19:10–19:30 — Keynote: Dušica Lukić (Joberty)

Dušica će govoriti o tome kako je osmišljena product strategija Joberty platforme i kako su uspeli da konceptualizuju i realizuju razvoj proizvoda sa lokalnog tržišta na globalnu ekspanziju.

19:30–19:35 — Dodela nagrada za najbolje materijale na platformi Nauči

19:35–19:40 — Dodela nagrade za najboljeg mentora 2023. godine

19:40–19:45 — Zatvaranje programskog dela

19:45–21:00 — Networking i druženje

Prijavi se za konferenciju

Ulaz na događaj je slobodan, ali je prijava neophodna — ukoliko imate bilo koje pitanje, pišite nam na [email protected].