Osmočasovna AWS User Group radionica — Startit Centar Novi Sad

Prva AWS radionica će biti održana 5. juna od 9 časova.

Jelena Voćkić - 27. Maj, 2019.

U Startit Centru Novi Sad, 5. juna od 9 do 17 časova će biti održana prva osmočasovna AWS User Group Novi Sad radionica. Agendu radionice će voditi Nemanja Kostić.

Kako bi polaznici na pravi način iskoristili ovu radionicu, preporučuje se da imaju otvoren AWS nalog. Otvaranjem AWS naloga stiču mogućnost da u Free Tier-u 12 meseci besplatno koriste neke od AWS resursa. Uputstvo za otvaranje AWS naloga možete naći na ovom linku.

(Amazon Web Services) sastoji se od sledećih modula:

Kome je namenjeno?

Okupljanje je namenjeno svima koji žele da se bolje upoznaju sa preporučenim pristupima u korišćenju resursa dostupnih na AWS platformi.

Predavač

Nemanja Kostić, Senior Solutions Architect u Amazon Web Services. Nemanja je zaposlen u AWS-u kao Solutions Architect od 2016. godine. Poslednje tri godine bavi se konsaltingom globalnih kompanija u Švajcarskoj i Austriji o načinima korišćenja AWS tehnologija.

Nemanjin fokus je u radu sa DevOps, mikroservisima i serverless tehnologijama. Pre AWS-a, Nemanja je vodio Enterprise Application Architecture grupu u Zurich Osiguranju i bio vodeći arhitekta na nekoliko strateških projekata. Sa preko 20 godina u IT industriji, Nemanja je stekao iskustvo radeći kao programer u start-up firmama, srednjim i velikim kompanijama. Nemanja ja magistrirao Softversko Inženjerstvo na ETF-u u Beogradu.

Prijava

Prva AWS radionica će biti održana 5. juna od 9 časova do 17 časova u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna na ovom linku.