Osmišljavanje i razvoj poslovnih ideja u oblasti zelene ekonomije i održivog razvoja — radionica u Startit Centru Novi Sad

Radionica će se održati 9. oktobra od 9 do 17 časova.

Jelena Voćkić - 1. Oktobar, 2018.

U utorak, 9. oktobra od 9 do 17 časova u prostorijama novosadskog Startit Centra održaće se radionica Osmišljavanje i razvoj poslovnih ideja u oblasti zelene ekonomije i održivog razvoja. Kao rezultat, polaznici će osmisliti i razviti nacrte poslovnih ideja i poslovnih modela u oblasti zelene ekonomije i održivog razvoja.

Radionica se organizuje zbog postojanja velikog interesovanja za zaštitom životne sredine i osmišljavanjem ideja i projekata koji mogu da doprinesu stvaranju održive budućnosti.

Najbolje ideje prave multidisciplinarni timovi, pa je ova radionica dobar način za upoznavanje kolega koji dele zajednička interesovanja za zaštitu životne sredine, a dolaze iz drugih oblasti.

Na radionici se radi na praktičan način i uči se kroz igru. Učešće na radionici će vam omogućiti da bolje sagledate probleme sa kojima se suočava planeta i pokazati da izazov često nosi sa sobom i poslovnu priliku.

Prijava

Radionica na temu Osmišljavanje i razvoj poslovnih ideja u oblasti zelene ekonomije i održivog razvoja će se održati u utorak 9. oktobra u trajanju od 9 do 17 u Startit Centru Novi Sad, Miroslava Antića 2. Prisustvo na radionici je besplatno i obezbeđeni su sertifikati za sve polaznike. Prijavu na radionicu možete izvršiti putem ovog linka.