Organizacija posla i projektni menadžment u IT agenciji — meetup u Startit Centru Subotica

Događaj će biti održan u četvrtak, 18. oktobra, u 18 časova.

U Startit Centru Subotica će 18. oktobra u 18 časova biti održan meetup na temu organizacije posla u kompanijama. O ovoj temi će govoriti Miloš Ćuković, projektni menadžer.

Predavanje je pre svega namenjeno projektnim menadžerima u IT agencijama, ali to ne isključuje bilo koje druge organizatore posla u tradicionalnim preduzećima.

Prezentacija je vrlo pogodna i za vlasnike kompanija, tj. za ljude na ključnim položajima koji žele bolje praćenje, merenje i kontrolu efikasnosti.

Miloš Ćuković će posetiocima pokušati da približi kako oni organizuju posao u Studiju Present za više od 20 ljudi i preko 200 aktivnih projekata.

O predavaču

Miloš Ćuković je svoju profesionalnu karijeru na internetu počeo 2005 godine. Nakon što je sa partnerom napravio jednu od top 3 prodavnica majica u Srbiji i regionu, prelazi na poziciju administratora totalbike.rs, takođe lidera u ovom segmentu internet trgovine.

Tokom 2014. polako ulazi u dizajn (UX/UI) i već se tu naslućuje sledeći pomak u karijeri, a to je vođenje projekata. Trenutno je na poziciji projektnog menadžera u agenciji Studio Present koja u Subotici posluje 10 godina.

Prijave

Događaj je zakazan za 18. oktobar u 18 časova, u Startit Centru Subotica (Korzo 1, drugi sprat). Prisustvo je besplatno, uz prijavu na sledećem linku.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Željko Crnjaković

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu