Organizacija posla i projektni menadžment u IT agenciji — meetup u Startit Centru Subotica

Događaj će biti održan u četvrtak, 18. oktobra, u 18 časova.

Željko Crnjaković - 11. Oktobar, 2018.

U Startit Centru Subotica će 18. oktobra u 18 časova biti održan meetup na temu organizacije posla u kompanijama. O ovoj temi će govoriti Miloš Ćuković, projektni menadžer.

Predavanje je pre svega namenjeno projektnim menadžerima u IT agencijama, ali to ne isključuje bilo koje druge organizatore posla u tradicionalnim preduzećima.

Prezentacija je vrlo pogodna i za vlasnike kompanija, tj. za ljude na ključnim položajima koji žele bolje praćenje, merenje i kontrolu efikasnosti.

Miloš Ćuković će posetiocima pokušati da približi kako oni organizuju posao u Studiju Present za više od 20 ljudi i preko 200 aktivnih projekata.

O predavaču

Miloš Ćuković je svoju profesionalnu karijeru na internetu počeo 2005 godine. Nakon što je sa partnerom napravio jednu od top 3 prodavnica majica u Srbiji i regionu, prelazi na poziciju administratora totalbike.rs, takođe lidera u ovom segmentu internet trgovine.

Tokom 2014. polako ulazi u dizajn (UX/UI) i već se tu naslućuje sledeći pomak u karijeri, a to je vođenje projekata. Trenutno je na poziciji projektnog menadžera u agenciji Studio Present koja u Subotici posluje 10 godina.

Prijave

Događaj je zakazan za 18. oktobar u 18 časova, u Startit Centru Subotica (Korzo 1, drugi sprat). Prisustvo je besplatno, uz prijavu na sledećem linku.