Open Brainstorming Session — meetup u Startit Centru Subotica

Događaj će biti održan u četvrtak, 14. marta, u 18 časova.

Željko Crnjaković - 7. Mart, 2019.

Open Brainstorming Session je zamišljen kao događaj za publiku, namenjen publici, ali isto tako i kreiran od strane nje. Ideja je da se poveća interakcija i da se vidi da li učesnici imaju pitanja ili probleme oko kojih im je potrebna pomoć, ali isto tako i da im se omogući da međusobno dele znanje.

Na ovom događaju dobrovoljci iz publike će predstaviti svoje pitanje ili problem publici u periodu od 3 do 5 minuta. Okvir koji je dopušten je pitanje iz sveta poslovanja, freelance-a, marketinga ili IT-sfere. Narednih desetak minuta, svi iz publike će imati prilike da ‚‚bacaju” ideje koje mogu da pomognu ili daju odgovor na zadato pitanje. Cilj je da izbacimo što više ideja.

Na meetupu će biti urađena četiri kruga, tj. obradiće se četiri problema u sat vremena, a nakon toga će svi imati dodatnih sat vremena za druženje uz kafu ili pivo i možda produbljivanje diskusije koju su započeli tokom brainstorminga.

Prijave

Događaj je zakazan za 14. mart u 18 časova, u Startit Centru Subotica (Korzo 1, na drugom spratu). Prisustvo je besplatno, uz prijavu na ovom linku.