Ovog meseca vas očekuje još jedno super druženje u Startit Centru Zrenjanin, u četvrtak, 28. marta, sa početkom u 18 časova, a ovog puta se družimo sa Željkom Crnjakovićem.

Open Brainstorming Session je zamišljen kao događaj za publiku, namenjen publici, ali isto tako i kreiran od strane nje. Ideja je da se poveća interakcija i da se vidi da li učesnici imaju pitanja ili probleme oko kojih im je potrebna pomoć, ali isto tako i da im se omogući da međusobno dele znanje.

Na ovom događaju dobrovoljci iz publike će predstaviti svoje pitanje ili problem publici u periodu od 3 do 5 minuta. Okvir koji je dopušten je pitanje iz sveta poslovanja, freelance-a, marketinga ili IT sfere. Narednih desetak minuta, svi iz publike će imati prilike da ‚‚bacaju” ideje koje mogu da pomognu ili daju odgovor na zadato pitanje. Cilj je da izbacimo što više ideja.

Na meetupu će biti urađena četiri kruga, tj. obradiće se četiri problema u sat vremena, a nakon toga će svi imati dodatnih sat vremena za druženje uz kafu ili pivo i možda produbljivanje diskusije koju su započeli tokom brainstorminga.

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

Moderator

Željko Crnjaković je internet preduzetnik. Od 1999. godine se bavi engleskim jezikom i komunikacijama, a poslednjih 13 godina se bavi marketingom. U poslednjih pet godina je radio sa više od 450 različitih klijenata na više od 700 projekata produkcije animiranih marketing videa. Osnivač je agencije za kreiranje digitalnog sadržaja Solutium, a ujedno je i koordinator InfostudHuba i Startit Centra Subotica.

Prijave

Meetup je zakazan za četvrtak, 28. mart u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin (Trg slobode 7, na prvom spratu). Predavanje je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno prijaviti se putem ovog linka.