Besplatna onlajn radionica sa Ivanom Rečevićem — Kako pravilno čitati podatke Google analitike

Saznajte kako izgleda proces koji analitičar prolazi tokom analize web sajta i podataka koji su smešteni u Google analitici.

Nevenka Rangelov - 12. Decembar, 2016.

Ovog četvrtka isprobaćemo nešto drugačiji format događaja – umesto standardnog meetupa u nekom od naših centara, ova radionica biće održana preko livestreama.

Predavač je Ivan Rečević, menadžer i operativac marketing tehnologija. Ivan od 2007. vodi konsultantsku kuću Gaia Consulting. Bavi se IT stranom biznisa više od dve decenije, kako u konsaltingu, tako i u digitalnom marketingu.

Ivan će tokom dva sata pokušati da nas nauči da se snalazimo u šumi podataka. Teme koje će biti pokrivene su provera hipoteze, segmentiranje saobraćaja, postavljanje ciljeva i praćenje ecommerce-a.

Ako imate sopstveni posao, ova radionica može vam posebno značiti. Na njoj ćete naučiti kako se barata podacima i kako možete da unapredite sopstvena merenja.

Prijava

Livestream radionica će se održati u četvrtak, 15. decembra, od 18 sati. Prijave su obavezne. Neposredno pre početka događaja, svi koji su se prijavili dobiće mejl sa linkom preko koga mogu pratiti radionicu.

Možete se prijaviti se putem sledeće forme.