Online marketing u službi vaše kompanije — radionica u novosadskom Startit Centru

Radionica će biti održana u sredu, 27. septembra, u 14 časova.

Jelena Voćkić - 14. Septembar, 2018.

‚‚Online marketing u službi Vaše kompanije” je edukativna radionica koja je zakazana za 27. septembar u 14 časova u Startit Centru Novi Sad. Radionica na temu prisustva i promocije na digitalnim kanalima pružiće mogućnost predstavnicima malih i srednjih preduzeća da se upoznaju sa osnovim konceptima digitalnog marketinga, strategijama za poboljšanje online prisustva kompanija i specifičnostima pojedinih društvenih mreža.

Tokom interaktivne, dvočasovne radionice polaznici će imati priliku da saznaju kako odabrati odgovarajuće kanale komunikacije u odnosu na delatnost poslovanja i ciljnu grupu, kako unaprediti postojeće, kao i kako kreirati bolji sadržaj i novu strategiju kroz praćenje ostvarenih rezultata.

Radionica je namenjena kompanijama i zaposlenima koji žele da se upoznaju sa brojnim mogućnostima online marketinga, njegovim potencijalom i brojnim opcijama koje su dostupne za efikasno predstavljanje firme na internetu. Radionice su osmišljene tako da pomognu kompanijama da bolje razumeju važnost i načine predstavljanja online.

ICT Hub u saradnji sa partnerima, organizuje radionice digitalne transformacije u sklopu projekta „Playground of Innovation” koji je finansijski podržan od strane Američke agencije za međunarodnu saradnju (USAID). ICT Hub je, u sklopu projekta, do sada organizovao 20 radionica u pet gradova (Beograd, Novi Sad, Niš, Zlatibor, Novi Pazar) na kojima je prisustvovalo preko 150 učesnika sa ciljem da se kompanije podstaknu na digitalni, holistički način razmišljanja.

Agenda

14:00 — 15:30

15:30 — 15:45

15:45 — 16:20

Analiza online prisustva jedne lokalne kompanije na praktičnom primeru:

Predavač

Jelena Nenadić Mihajlović je projektni koordinator u ICT Hubu i ima skoro decenijsko agencijsko i freelance iskustvo u marketingu na društvenim mrežama, content makretingu i kreiranju brend imidža. Pre nego što se pridružila ICT Hub timu, Jelena je bila suosnivač i direktor marketinga srpskog startapa Sport.Fund, a takođe je radila i u internet marketing agencijama.

Prijava

Radionica u Novom Sadu će se održati u četvrtak, 27. septembra, sa početkom u 14 časova u prostorijama Startit Centra Novi Sad (Miroslava Antića 2). Učešće je potpuno besplatno, a svoj dolazak zainteresovani mogu potvrditi online prijavom preko ovog linka.