Online marketing u službi vaše kompanije — besplatna radionica u šabačkom Startit Centru

U saradnji sa Centrom za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija — ICT Hub iz Beograda, Startit Centar će u Šapcu realizovati ukupno tri radionice, od kojih će prva biti u utorak, 5. marta, sa početkom u 11 časova.

Una Gemović - 14. Februar, 2019.

Stara izreka da je kupac uvek u pravu je doživela transformaciju. Osim što je uvek u pravu, mušterija je sada i online. Ako su mušterije na socijalnim mrežama, a jesu onda i prodavci treba da budu. Ako hoće da im ponude iskustvo koje ih izdvaja, moraće da ponude više: kvalitetan i koristan sadržaj bilo kad i bilo gde. Ako jedna kompanija to nudi, a druga ne, odluka o izboru se za kupca nameće sama.

Edukativna radionica na temu prisustva i promocije na digitalnim kanalima pružiće mogućnost predstavnicima malih i srednjih preduzeća da se upoznaju sa osnovim konceptima digitalnog marketinga, strategijama za poboljšanje online prisustva kompanija i specifičnostima pojedinih društvenih mreža.

U saradnji sa Centrom za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija — ICT Hub iz Beograda, Startit Centar će u Šapcu realizovati ukupno tri radionice, od kojih će prva biti u utorak, 5. marta, sa početkom u 11 časova.

Tokom interaktivne, dvočasovne radionice polaznici će imati priliku da saznaju kako odabrati odgovarajuće kanale komunikacije u odnosu na delatnost poslovanja i ciljnu grupu, kao i kako unaprediti postojeće i kreirati bolji sadržaj i novu strategiju kroz praćenje ostvarenih rezultata.

Agenda

11:00 – 12:30

12:30 – 12:45

Pauza

Analiza online prisustva jedne lokalne kompanije na praktičnom primeru:

12:45 – 13:20

Kompanije iz primera

O predavaču

Jelena Nenadić Mihajlović je projektni koordinator u ICT Hub-u i ima skoro decenijsko agencijsko i freelance iskustvo u marketingu na društvenim mrežama, content makretingu i kreiranju brend imidža. Pre nego što se pridružila ICT Hub timu, Jelena je bila suosnivač i direktor marketinga srpskog startapa Sport.Fund, a takođe je radila i u internet marketing agencijama.

Prijava

Radioca online marketinga će biti održana u utorak, 5. marta, sa početkom u 11 časova u šabačkom Startit Centru (Karađorđeva 27). Učešće je potpuno besplatno, a svoj dolazak zainteresovani mogu potvrditi putem online prijave preko ovog linka.