Mesečno okupljanje Ženskog biznis kluba u Novom Sadu

U novosadskom Startit Centru, 21. aprila sa početkom u 15č, održaće se po prvi put redovni mesečni sastanak Ženskog biznis kluba

Marija Mandić - 12. April, 2017.

Po prvi put u novosadskom Startit Centru, 21. aprila sa početkom u 15č, održaće se redovni mesečni sastanak Ženskog biznis kluba u okviru kog će se se organizovati brzi poslovni sastanci (Business Speed Dating) i sve to u organizaciji Udruženja poslovnih žena Srbije (UPŽ).

Suština brzih poslovnih sastanaka je da se na susretima 1:1, u trajanju od 3 – 4 minuta po sagovornici, učesnice predstave jedne drugima. U kratkom vremenskom periodu imaće priliku da predstave svoje proizvode ili usluge, objasne svoje trenutne poslovne potrebe i da sa sagovornicom prodiskutuju o mogućnostima uspostavljanja saradnje.

Cilj umrežavanja je da članice UPŽ Srbije iz Beograda i preduzetnice iz Novog Sada razmene svoje poslovne kontakte, bolje se upoznaju i uspostave zajedničku saradnju.

Agenda:

Na ovakav događaj dobro su došle sve preduzetnice iz Novog Sada, kao i članice UPŽ iz Beograda i Novog Sada — 21. aprila od 15č u Startit Centar Novi Sad (Miroslava Antića 2).