Okupljanje Solana zajednice 5. juna u Startit Centru Beograd

Događaj pruža prilike za povezivanje sa zajednicom, upoznavanje najnovijih dešavanja u Solana ekosistemu, a biće i vrednih nagrada.

Stefan Alidini
01/06/2024

U sredu 5. juna Superteam Balkan okuplja najbolje stvaraoce i članove zajednice Solana ekosistema. 

Ovaj događaj nosi naslov Belgrade Blockchain Week Solana Afterparty i po prvi put se odvija u sklopu ovogodišnjeg ETH Blockchain Week-a.

Okupljanje počinje od 17h u Startit Centru Beograd. 

Kome je događaj namenjen?

Događaj je otvoren za sve članove Solana zajednice, sve delove blokčejn ekosistema kao i sve one koji bi želeli da postanu njegov deo, edukuju se, upoznaju i podruže uz hranu i piće i dobru atmosferu.

Šta očekivati

Na događaju će biti prilike za druženjem, povezivanjem sa zajednicom, kao i osvajanjem vrednih nagrada. 

Biće organizovana i izložba radova jednog od istaknutih domaćih Solana umetnika, a deo programa će biti posvećen i prezentaciji projekta jednog od prvih dobitnika Superteam Balkan granta.

Pored toga, obezbeđen je i nagradni fond u vidu 200$ u USDC za nekog ko ispuni zanimljiv izazov, kao i karte za Rust Summit i GameChanger konferencije.

Događaj pruža priliku za povezivanje sa drugim članovima, mogućnosti za uspostavljanje saradnje i katalizaciju novih ideja i projekata, kao i prilike za upoznavanje sa najnovijim dešavanjima u svetu Solane.

Prijave

Događaj je besplatan i otvoren za sve članove Solana zajednice kao i entuzijaste i nove članove, ali je potrebna prethodna registracija putem sledećeg linka.

Stefan Alidini

Objavio/la članak.

subota, 1. Jun, 2024.

IT Industrija

🔥 Najčitanije