Okupljanje dizajn zajednice #2: Facilitacija sa korisnicima i timovima i Webflow kao novi alat budućnosti

Dizajn zajednica organizuje svoje drugo po redu okupljanje dizajnera u utorak 25. aprila u 18:00h u Cinnamon Agency na Banovom Brdu.

Stefan Alidini
19/04/2023

Posle duže pauze, Dizajn zajednica organizuje svoje drugo po redu okupljanje dizajnera u utorak 25. aprila u 18:00h u Cinnamon Agency na Banovom Brdu (Požeška 58). 🎯

Ovom prilikom, na agendi su dva zanimljiva predavanja:

Najpre će Head of Design u agenciji Cinammon, Mislav Žokalj, održati predavanje na temu “Facilitation 101”. Ovo predavanje će proći kroz osnove facilitacije za bolje vođenje radionica i sastanaka s korisnicima ili timovima. Kroz samu prezentaciju će se objasniti šta je facilitacija, koje su ključne veštine i alati potrebni za uspešno vođenje radionica/sastanaka, te kako se nositi s izazovima koji se mogu pojaviti tokom facilitacije. Biće reči i o tome kako prilagoditi facilitaciju različitim vrstama radionica te kako se pripremiti za vođenje sastanaka. Kako se navodi, cilj prezentacije je pružanje korisnih saveta i trikova za uspešnu facilitaciju koja će pomoći svima da bolje razumeju svoje korisnike i sarađuju s timovima u stvaranju boljih proizvoda i usluga.

Nakon njega, Ljubomir Bardžić, top rated freelancer na platformama Toptal i A.Team, će pričati o Webflow-u i njegovim namenama. Kako se navodi, Webflow je no-code alat koji sve više dobija na popularnosti, no iako mu je primarna namena kreiranje web sajtova, pored toga postoji još načina na koje dizajneri mogu da ga koriste. Predavanja će predočiti šta je to tačno Webflow i kako može da pomogne u karijeri.

Agenda:

Posle predavanja, uživaćemo u druženju i razgovoru uz pivo i picu 🍻🍕

Broj mesta je ograničen, a više inforamcija o događaju i prijavi može se naći na meetup stranici.

Stefan Alidini

Objavio/la članak.

sreda, 19. April, 2023.

IT Industrija

🔥 Najčitanije