Odgovornost i poverenje u dizajnu — IxDa Belgrade meetup u beogradskom Startit Centru

Meetup IxDA zajednice će biti održan u četvrtak, 24. oktobra, sa početkom u 19 časova.

Tema novog okupljanja beogradske IxDa zajednice je odgovornosti u dizajnu, a predavanje će držati Janko Jovanović. On će govoriti o tome koja je uloga etike u ovom poslu, o dizajnu budućnosti, kao i o razmišljanju u sistemima, o problemima sa sistemima u kojima se dizajnira. Takođe će govotiti o afirmativnim, ali i lošim primerima iz prakse.

Na ovom meetup-u će biti reči o etičkim okvirima koji dizajnerima praktično i svakodnevno mogu biti od pomoći i jednostavnoj metodi koju je moguće integrisati u dizajn procese, a koji mogu odmah dati rezultate po pitanju neželjenih posledica etike, dizajna i sl.

Predavač

Janko Jovanović je jedan od pionira UX-a kod nas, sa više od dve decenije iskustva u raznim poljima dizajna. Od 2014. godine radi kao Design Lead i strateški dizajner u berliskom startapu Contentful. Takođe, ima bogato iskustvo kao govornik i pisac — pisao je za Smashing Magazine, a osim toga je i koautor knjige Smashing Book 2, gde je obrađivao temu: Sketching, Wireframing and Prototyping.

Prijava

Meetup IxDA zajednice će biti održan u četvrtak, 24. oktobra, od 19 časova u beogradskom Startit Centru (Savska 5). Prisustvo je besplatno, ali je potrebno prethodno se prijaviti putem sledeće forme.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Milena Stojanović

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu