Odbijanje kao podsticaj — meetup u Startit Centru Subotica

Događaj je zakazan za 9. maj u 18 časova.

U Subotici će u četvrtak, 9. maja, od 18 časova, biti održan meetup na temu ‚‚Odbijanje kao podsticaj”.

Na koji način reagujemo kada se suočimo sa odbijanjem ili preprekom? Kako se osećamo? Koliko utiče na nas? Da li je moguće prihvatiti prepreke i odbijanja kao sastavni deo puta ka uspehu, i da li je, što je još bitnije, moguće upravo odbijanja i prepreke sa kojima se suočavamo doživeti kao motivaciju i podsticaj? Upravo o tome će biti reči na predavanju.

O predavaču

Bojan Božović, preduzetnik, trener, prodavac, koji još od svoje 20. godine razvija različite vidove poslovanja. Višestruko nagrađivan za prodajne aktivnosti. Organizator edukativnih seminara i predavač na više seminara u Srbiji. Učestvovao kao predavač na seminarima u Hrvatskoj i Sloveniji.

Prijave

Događaj je zakazan za četvrtak, 9. maj, u 18 časova u Startit Centru Subotica (Korzo 1, na drugom spratu). Prisustvo je besplatno, uz prijavu putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
MDCS-logo-1-1.png

Microsoft Development Center Serbia (MDCS)

We believe in people

Microsoft’s mission is to empower every person and organization on the planet to achieve more. This is what inspires us to learn and grow every day. MDCS is created with a mission to take an active part in conception of novel Microsoft technologies by hiring unique local talent from Serbia and to contribute components to some of Microsoft’s premiere and most innovative products. MDCS is becoming widely recognized across Microsoft as a center of excellence for the Big Data and Machine Learning based solutions.

Željko Crnjaković

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu