Odavno potrebna konferencija se održava sledeće nedelje u Zrenjaninu

Prilika da sa skupom kolega razmenite iskustva o primeni AI u poslu, i još toga tokom dva dana Futurologije u Zrenjaninu.

Vukašin Stojkov
24/11/2023

AI, naravno, menja sve. U ovim ranim fazama se posebno menjaju IT profesije. U Srbiji je bilo raznih događaja ovim povodom od revolucije koju je započeo ChatGPT. Ipak nam se čini da nije bilo baš ovakvog događaja za baš ovakvu publiku.

Konferencija Futurologija je namenjena “običnim” IT ljudima, developerima koji ne rade AI research, marketerima, dizajnerima i drugima. I posebno je namenjena onima koji do sada nisu 100% uveli AI u svoj svakodnevni rad.

Neka od iskustava koje će sa vama podeliti predavači su:

Čak i ako ste u svoje radne procese 100% primenili sva moguća AI pomagala, okupljanje je dobra prilika. Sa okupljenim kolegama možete razmeniti razmišljanja i ideje kako da budete još bolji u svom poslu uz AI. I da se tako učinite još vrednijim na tržištu rada.

Ako se još pitate da li je ovo vreme i mesto za vas, organizatori kažu da je

Osnovni cilj konferencije Futurologija je da pomogne studentima, srednjoškolcima, privredi, obrazovnom sektoru i svima koji planiraju da se prekvalifikuju da lakše koračaju u svetu krupnih digitalnih izazova u budućnosti.

U Zrenjaninu, 30. novembra i 1. decembra

Pod ambicioznim ali prikladnim nazivom Futurologija, ovu konferenciju organizuje Zrenjaninski IKT klaster, strukovno udruženje koje okuplja IT kompanije tog grada, koje je u prethodnim godinama izgradilo reputaciju efektivne institucije koja kreira relevantan sadržaj, kako za sugrađane tako i šire.

Zrenjanin je mnogim IT-jevcima poznat kao konferencijski grad zbog sjajne Digitalk (do skoro poznate kao Webiz) konferencije i mnogih drugih dešavanja.

Ulaznice su 4700 dinara, o konferenciji se možete više informisati putem ovog linka, spisak predavača je ovde a ceo program je na ovoj stranici.

Vukašin Stojkov

Objavio/la članak.

petak, 24. Novembar, 2023.

IT Industrija

🔥 Najčitanije