Od inovacije do lansiranja — meetup na temu preživljavanja ‚‚startap tornada" i pravljenja privlačne prilike za investitore

Prvi meetup na temu razvijanja svog startapa, prolazak kroz “startap tornado” i svih pratećih poteškoća kako bi se privukli potencijalni investitori.

Miloš Aleksić
18/06/2018

U novosadskom Startit Centru u ponedeljak, 25. juna u 18 časova, biće održan meetup na temu osnivanja prvog startapa i privlačenja investitora. Više o biznis anđelima i značaju startap zajednice govoriće Kaj Holand.

Tokom meetupa pričaće o tome kako napraviti dovoljno privlačan startap za investicije, kroz rukovođenje fokusa i rasta. Jedan od bitnih detalja svakog startapa, naročito u svom početku, je privlačenje angel investitora, kao i sinhronizacija, ponašanje i adaptacija jednog startapa kada se ubaci u atmosferu većih zahteva.

Da bi jedan startap bio uspešan, neophodno je privući angel investitore kako bi startap uopšte mogao da zaživi. Doduše, razumevanje modela angel investiranja, kao i očekivanja investitora, vrlo su bitan korak ka uspešnosti startapa, o čemu će takođe biti reči na meetupu.

Startup zajednice su nezaobilazni deo ka uspehu jednog startupa, naročito uloga ovih zajednica u saradnji, umrežavanju i pronalasku potencijalnih mentora, više o ovome ispričaće Kaj Holand.

Meetup će biti na engleskom jeziku.

Predavač

Kaj Holand živi u Ankoridžu, u Aljasci, i aktivan je član u startup zajednicama Aljaske i Srbije, gde aktivno radi promovišući ideju zajednica vođenih od strane preduzetnika (osnivača). Glavni fokus mu je na biznise koji se bave industrijskim proizvodima, povećanju privatnih investicija u startap zajednicama, kao i saradnja između osnivača, startap biznisa i postojećih biznisa.

Prijava

Meetup će se održati u ponedeljak 25. juna od 18 časova u novosadskom Startit Centru (Miroslava Antića 2). Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna, i vrši se putem ove forme.

Miloš Aleksić

Objavio/la članak.

ponedeljak, 18. Jun, 2018.

IT Industrija

🔥 Najčitanije