Od inovacije do lansiranja — meetup na temu preživljavanja ‚‚startap tornada” i pravljenja privlačne prilike za investitore

Prvi meetup na temu razvijanja svog startapa, prolazak kroz "startap tornado" i svih pratećih poteškoća kako bi se privukli potencijalni investitori.

U novosadskom Startit Centru u ponedeljak, 25. juna u 18 časova, biće održan meetup na temu osnivanja prvog startapa i privlačenja investitora. Više o biznis anđelima i značaju startap zajednice govoriće Kaj Holand.

Tokom meetupa pričaće o tome kako napraviti dovoljno privlačan startap za investicije, kroz rukovođenje fokusa i rasta. Jedan od bitnih detalja svakog startapa, naročito u svom početku, je privlačenje angel investitora, kao i sinhronizacija, ponašanje i adaptacija jednog startapa kada se ubaci u atmosferu većih zahteva.

Da bi jedan startap bio uspešan, neophodno je privući angel investitore kako bi startap uopšte mogao da zaživi. Doduše, razumevanje modela angel investiranja, kao i očekivanja investitora, vrlo su bitan korak ka uspešnosti startapa, o čemu će takođe biti reči na meetupu.

Startup zajednice su nezaobilazni deo ka uspehu jednog startupa, naročito uloga ovih zajednica u saradnji, umrežavanju i pronalasku potencijalnih mentora, više o ovome ispričaće Kaj Holand.

Meetup će biti na engleskom jeziku.

Predavač

Kaj Holand živi u Ankoridžu, u Aljasci, i aktivan je član u startup zajednicama Aljaske i Srbije, gde aktivno radi promovišući ideju zajednica vođenih od strane preduzetnika (osnivača). Glavni fokus mu je na biznise koji se bave industrijskim proizvodima, povećanju privatnih investicija u startap zajednicama, kao i saradnja između osnivača, startap biznisa i postojećih biznisa.

Prijava

Meetup će se održati u ponedeljak 25. juna od 18 časova u novosadskom Startit Centru (Miroslava Antića 2). Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna, i vrši se putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
MDCS-logo-1-1.png

Microsoft Development Center Serbia (MDCS)

We believe in people

Microsoft’s mission is to empower every person and organization on the planet to achieve more. This is what inspires us to learn and grow every day. MDCS is created with a mission to take an active part in conception of novel Microsoft technologies by hiring unique local talent from Serbia and to contribute components to some of Microsoft’s premiere and most innovative products. MDCS is becoming widely recognized across Microsoft as a center of excellence for the Big Data and Machine Learning based solutions.

Miloš Aleksić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu